reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Melduję, że u nas już po chrzcinach, goście pojechali, a ja nie wiem w co ręce włożyć:wściekła/y:Postaram się nadrobić w weekend jak większość będzie na zjeździe:-) Udanego spotkania kochane....zazdraszczam;-)

reklama
My planujemy wyjechać po sniadaniu, tuz przed drzemką ale to i tak nie załatwi nam całej podróży która będzie trwac najbidniej 5 h (oby tylko tyle...)

Dubeltówka pokaż fotki z chrzcin :) no to teraz nie pozostaje asi nic innego jak byc tylko aniołeczkiem bo szatanek wypędzony :)

mrsmoon - masz rację po co się dołować ale tak w głębi duszy to mi to chyba nigdy nie da spokoju...:eek:
a czuję się bardziej zmęczona i nie wyspana ale jak już się rozbudzę to mam powera czasem takiego że nie wiem skąd czerpię tyle siły aż się czasem sama dziwię, no i zaczęły się problemy ze skórą mam strasznie suchą i żadne kremy ani oliwki się nie trzymają, no może trochę po dłuższej kuracji z Tymka oliwką widać delikatną poprawę :confused2:

zolza na to nie liczę, nie wiem jak droga wygląda, ale pewnie rozkopana, więc przewiduję najmarniej 4-5h...
Madzioolka nie chcę Cię straszyć, ale Wy to i z 6h możecie jechać...my ze Śląska nie licząc postojów 6h jechaliśmy, bo od Piotrkowa do W-wy straszne korki przez remonty
mamusia to dobrze, że masz tyle energii:tak:może kup ciekłą parafinę i się wykąp w wodzie z jej dodatkiem ze 3-4 razy w tyg?

kurna, właśnie doczytałam że droga do Katowic rozkopana i jedzie się najmarniej 2,5h (wcześniej 50 minut). Wygląda ponoć tak jak W-wa - Piotrków... mam w sumie 350 km do przejechania i samej trasy jest ok 5-6h nie licząc postojów i tego opóźnienia w korkach. Chyba wyjadę pierwsza i przyjadę ostatnia...marnie widzę tą podróż.

Oj faktycznie, 5 h to na pewno nie będzie bo nawet mapa google pokazuja ponad 5 a one przeciez nei uwględniają robót drogowych...
trasia to ja mam prawie taka samą odległość - 350-400km w zalęzności od trasy którą wybierzemy ;/

trasia no my z Wisły przez Żory i autostradą (chyba w Rowniu wjeżdżaliśmy albo w Bełku, jak chcesz, to A zapytam) do A4 do Katowic jechaliśmy, może cofnij się do Skoczowa i na Żory pojedź? Brat A nas ostrzegał przed jazdą przez Bielsko do Katowic właśnie

reklama
madzioolka tak... tylko ja jadę sama:baffled:

mrsmoon tak chyba zrobię, ale wtedy w ogóle nie wjadę na jedynkę tylko przejadę do Gliwic, kawałek autostradą do Strzelc Opolskich dalej przez wioski.

Do góry