reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mamusia ja jestem z Tobą duchem bo ciałem właśnie zasiadam do szycia :-)
A ja już nie potrafię korzystać z tego że sama śpię (czasem mam okazję jak T śpi na podłodze gdy boli Go kręgosłup) - tzn wygląda to w ten sposób że i tak trzymam się swojej strony łóżka :-p

hej kobitki też jestem z Wami:-) Madzioolka to z kręgosłupem Twojego męża tak źle, że musi na podłodze spać...?:-(
mój M znów dziś usypiał małą, ja moczyłam się w wannie aż usnęłam...

przypomniałyście mi (tym pisaniem o samotnym spaniu), że dziś w środku nocy obudziłam M. i kazałam iść spać do drugiego pokoju - nie toleruję chrapania i nie potrafię przy nim zasnąć, a czara goryczy przelała się, gdy te odgłosy wybudziły wiercącego się w łóżeczku Leosia - wrrrrrr:crazy: ciekawe co będzie dzisiaj!
i znów się najadłam słodkości na noc - zostały rogaliki z imprezki roczkowej, robione przez M. (mniam)... jakoś po Wielkanocy nie mogę dojść do siebie, wciąż bym tylko jadła i jadła (a waga pokazuje 1,5 kg więcej!!!!!!!!); do lipca muszę być w formie, bo inaczej bikini nie założę na plaży (naiwna wierzę, że trafimy z pogodą i będę się opalać:-p)
dobranoc!

Hejka! Witam się z Wami...Malwina jeszcze śpi....więc wpadam na szybko....dzisiaj jadę z podaniem o pracę do przedszkola i do szkoły...3majcie kciuki które działają zawsze cuda...idę szybko wrzucić coś na ruszt i potem muszę Malwinę ogarnąć i spakowac do babci...miłego dnia życzę

hej, witam sie bolem glowy, wczoraj se piwo strzeilam i dzis mam....
misialina&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja tez dzis sie wybieram z cv do szkoly

Ostatnia edycja:
u nas dalej pobudki o 5:( Kręcenie od północy, rany co ja bym dała za jedną przespaną noc...
Powiem wam, że nie chcę zapeszać ale coraz więcej ludzi do mnie dzwoni w sprawie lekcji:) Zaczęłam już z trójką nowych dzeci, kilka osób już umówiłam na spotkanie ale przede wszystkim odezwało się do mnie muzyczne przedszkole, któe chciałoby ze mną współpracować od września! Chcieliby żeby wszystke ich maluchy namówić na granie, oferują mi salę (nie tylko dla ich rpzedszkolaków tylko w ogóle!). Fajnie:)

Misia wow, nie pamiętam kiedy zdarzyło mi się wstać przed Marysią:)) Na palcach jednej reki mogę policzyć takie dni, wszystkie wydarzyły się w pierwszych trzech miesiącach życia:)) No i kciuki zaciśnięte!!!

marta najpierw przeczytałąm, że boli cię głowa i sobie piwo strzeliłaś :-D aż się przeraziłam hehe:) Mnie też boli ale to norma rano. Po kawie trochę przechodzi.

Cześć :)
Dziś w nocy było już lepiej, tzn bez wrzasku, ale w dzien dalej krzyk i szantaż, nie można uśiąść na moment...

Martadelka T jak się odźwiga to potem tak ma - musi odleżeć swoje na podłodze :)

Andariel też nie nawidzę chrapania i gdy T wierci się na łózku bo ma szeleszczącą kołdrę która też potrafi Maje wybudzić ;/

Misialina, Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&

Trasia to super!!! oby tak dalej &&&& :)

Miłego dnia :)

dzień doberek
ja dziś w wyśmienitym humorze, bo nie dość, że Emilka zasnęła bez piersi, to jeszcze pozwoliła nam spać prawie do 8:szok::-) (oczywiście jedno karmienie nocne było) ja z moim M mamy dziś wolne bo załatwiamy sprawy związane z aktem notarialnym, teściowie chorzy więc cały tydzień Emilka pod opieką mojej babci i siostry, mała cały dzień na podłodze, jupi:-)
Misia, Marta trzymam mocno kciuki:-)
Madzioolka czyli masz całe wyrko dla siebie:-)
trasia u mnie też ból głowy to norma:-( a kawę nadal piję zbożową, więc ciężko, żeby pomogła... a o której kładziesz Marysię spać?
andariel ja też wrażliwa na chrapanie męża, tylko że przeważnie jak kopniaki :)-D) nie pomagają i nadal chrapie, to ja idę spać do Emilki do pokoju. U mnie prawie 1kg do przodu, więc tragedia. A gdzie jedziecie na wakacje? Czyżby nad polskie morze? I dlatego pogody nie jesteś pewna? My też coraz cześciej myślimy o urlopie i zastanawiamy się, gdzie tu pojechać. Myślimy właśnie o naszym morzu, tylko ta pogoda...

reklama
Do góry