reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry! :-)

Andariel, my jedziemy w sierpniu - i nie ma opcji, że nie będzie pogody! ;-) Ale my jedziemy w mniej uczęszczane miejsce, tak więc rozbiorę się na pewno :-D

Misiu, oczywiście, kciuki zaciśnięte! Wszystkie 4 :-) &&&&

Martuś, za Ciebie również, rzecz jasna :-)

Trasiu, aaale super wieści! :-D Gratuluję serdecznie! :-) I teraz tylko niech wszystko się fajnie podopina i będziesz pracoooowaaać w muzycznym przedszkolu :-D

Madzioolka, wiem, że taki wrzask potrafi człowieka wykończyć. Dużo sił i cierpliwości Ci życzę - w końcu to się musi zmienić...

Martadelka, ooo, jaki pozytywny post! Zaraża optymizmem :-D Suuuper :-)

Moje dziecko jest aniołem - weszło sobie samo do łóżeczka turystycznego, które służy nam za kojec z zabawkami, usiadło i grzecznie się bawi :-)
Dzięki uprzejmości Forever, Ediś dostał dziś kolejkę MULA z IKEI - tę przeplatankę, o której pisałyście. Zainteresowanie jest ogromne, ale na krótko - a potem znów wraca i rozkminia, o co w tym chodzi ;-) He he, super! :-)

reklama
cześć kobitki

dziś mały dał pospać tylko 1 pobudka na kaszkę i nad ranem 2 to już w wyrku wylądował ze mną ale i tak se pospałam :tak:

Misialina, Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&

Zołza - Ty to masz fajnie, też chce mieć takie grzeczne dziecko :eek:

Trasia
- oby wreszcie Marysia dała Ci pospać

Martadelka - super że humorek dopisuje ;) a jak przeczytałam o Twoim karmieniu piersią to aż mnie ścisnęło w środku...jejku jak ja za tym tęsknie, ciekawa jestem czy bym miała jeszcze pokarm jak bym nie musiała zahamować laktacji ...
edit: wow do 8 pospaliście pięknie też tak chce

Witajcie, Maja właśnie poszła spać, wstała przed 7...Znów jestem niewyspana, bo wczoraj siedziałam do 23.30. Po południu przyjechała moja siostra i sobie posiedziałyśmy...Dziś już pojechała, bo ma zajęcia na uczelni. Szkoda, bo fajnie było, mam nadzieję, że w wakacje częściej będziemy się widzieć, bo pomimo, że w jednym mieście mieszkamy, to ciężko się spotkać...
Zapowiadali słońce, a u mnie szare niebo, mam nadzieję, że chociaż ciepło będzie, to na spacer się ruszymy.

Misialina, marta &&&&&& za pracę
trasia super, że biznes się rozkręca, co by miał się nie rozkręcać, to super sprawa taka nauka, sama bym Maję zapisała jakbym blisko mieszkała...Szczególnie fajnie z tym przedszkolem:tak:Czytam o Waszych nockach - u nas to samo, do północy w miarę spokojny sen, a później wiertolenie...Dziś obudziła się o 5.30, ale udało mi się na godzinę ją jeszcze ululać
Madzioolka dobrze, że u Was lepiej, Maja dziś w nocy aż się trzęsła tak płakała, nie wiem co jest:-(
martadelka powodzenia i cierpliwości z aktem...szczególnie w sądzie cierpliwości...łatwo Wam poszło z odzwyczajeniem Emilki od zasypiania przy cycu. Zadziwiająco łatwo:tak:
zolza Maja nie toleruje łóżeczka turystycznego do innego celu niż spanie:-(próbowałam, bo myślałam, ze choć pół godz urwę dla siebie...niestety, to typ nieustannie się przemieszczający
Sorry, że pytam po raz wtóry, ale jakoś odpowiedź mi umknęła, o której wyjeżdżacie w pt?
mamusia nie wracaj do tematu karmienia piersią, po co masz się dołować...jak się czujesz?

andariel ja też wrażliwa na chrapanie męża, tylko że przeważnie jak kopniaki :)-D) nie pomagają i nadal chrapie, to ja idę spać do Emilki do pokoju. U mnie prawie 1kg do przodu, więc tragedia. A gdzie jedziecie na wakacje? Czyżby nad polskie morze? I dlatego pogody nie jesteś pewna? My też coraz cześciej myślimy o urlopie i zastanawiamy się, gdzie tu pojechać. Myślimy właśnie o naszym morzu, tylko ta pogoda...
hahaha, ja też oczywiście kopniaki najpierw sprzedaję, ale coś ostatnio M. śpi jak niedźwiedź i nie działają:no: tej nocy tak samo - a jak w końcu na niego ryknęłam, żeby się zamknął, to grzecznie wziąl podusię i poszedł do drugiego pokoju:-D cisza byla, ale spać bez niego nie lubię (i tak źle, i tak niedobrze);-)
owszem, wakacje nad polskim morzem, a dokladnie w Kołobrzegu, lokal tuż przy morzu, super miejscowka; z uwagi na dzieci wolałabym aby pogoda była dość ładna, bo mi to w sumie dość obojętne;
a Wy martadelko nad jaką miejscowością myślicie?

hej ja na szybciora bo z pracy,
Misia Marta kciuki za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Adariel, zołza, martadelka gdzie nad morze jedziecie bo my szukamy takiego spokojnego miejsca gdzieś moze na środku pomorza? polećcie coś proszę
Trasia super czytać takie wieści :-)
miłego dnia :-) wszystkim

Mrsmoon, będziemy jechać po zupce Ediśka - jakoś 11-12.

Kati, my jedziemy do ośrodka agro, w którym pracuje moja siostra [jest instruktorką jazdy konnej :-)] - to jest miejscowość Ulinia. A miejsce nazywa się Rancho Ulinia :-) To jest w okolicach Łeby.

reklama
Do góry