reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hehe, Tesiak im więcej będziesz czytać tym bardziej niezdecydowana będziesz:tak:ja mogę polecić maclarena techno xlr, tylko, że teraz on jest dla nas głównym wózkiem, bo x-landera nie chce mi się dźwigać. I z maclarena jestem baaardzo zadowolona. Z małych wózków dziewczyny mają i polecają też cosatto, koochi, bo baby design sprint albo chicco są już większe. Zależy też ile Franek waży, bo parasolki są do 15kg. Mojej koleżanki córka ma 2 lata i już tyle waży. Ja o wagę Mai się nie obawiam, prędzej przestanie w wózku jeździć niż dobije do tych 15kg

Tesiak, tak jak pisałyśmy na zakupowym - wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od spacerówki - czy ma być lekka i zajmowac mało miejsca w samochodzie, czy ma mieć duże koła, bo będzie robić za całoroczny wózek, czy zależy Ci na tackach, srackach i takich tam ;-)

hehe, Tesiak im więcej będziesz czytać tym bardziej niezdecydowana będziesz:tak:ja mogę polecić maclarena techno xlr, tylko, że teraz on jest dla nas głównym wózkiem, bo x-landera nie chce mi się dźwigać. I z maclarena jestem baaardzo zadowolona. Z małych wózków dziewczyny mają i polecają też cosatto, koochi, bo baby design sprint albo chicco są już większe. Zależy też ile Franek waży, bo parasolki są do 15kg. Mojej koleżanki córka ma 2 lata i już tyle waży. Ja o wagę Mai się nie obawiam, prędzej przestanie w wózku jeździć niż dobije do tych 15kg

Maclaren super tylko nie dysponuje takimi środkami. Myślałam o czymś maksymalnie za 500zł. Franio teraz waży 10kg więc chyba jeszcze troszkę poużywamy takiej parasolki. Zaraz sobie pooglądam te inne wózki o których piszesz, dziękuję:)

Tesiak, tak jak pisałyśmy na zakupowym - wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od spacerówki - czy ma być lekka i zajmowac mało miejsca w samochodzie, czy ma mieć duże koła, bo będzie robić za całoroczny wózek, czy zależy Ci na tackach, srackach i takich tam ;-)

Ma być tylko wózkiem dodatkowym. Jak tak przeglądam allegro to wpadły mi w oko takie:X-LANDER Wózek parasolka X-GO XGO + XMUG energy (2205777308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
METRO 2012 ESPIRO+FOLIA+PRZYKRYCIE+WYSYŁ (2230741228) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WÓZEK SPACEROWY EASY GO LOOP + WYSYŁKA + GRATISY (2229364870) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No nic...ogladam dalej;)

mrsmoon, i tu CIę zaskoczę! dałam taką jaką miałam, bodajże z biedry:tak: Ale jutro po niepaloną gnam!:-D A w eko sklepie jest nawet biała kasza gryczana...

reklama
cudowny dzień:) Wyszłam z Marysią na spacer i pomyślałam, że podjadę sobie kawałek autobusem w ramach atrakcji spacerowej. No i jak już wsiadłam to dojechałam do Czechowic do teściów, po drodze kupiłam Marysi jakiś obiadek (mam nadzieję, że jej po tym nie obsypie...) Marcin przyjechał tam po pracy i posiedzieliśmy w ogrodzie do wieczora.

zołza dawałam Marysi soczki ale chętniej pije jednak wodę. Chciałam spróbować z jakąś herbatką ale boję się, że uczuli Marysię. One mają tyle dziwnych skłądników i pełno cukru... dlatego pytałam czy znacie jakąś "prostsza" herbatkę dla dzieci? A może mogłaby wypić jakąś normalną ziołową?

Aestima
fajnie, nie wpadłąbym na to że można już podać kaszę gryczaną.

Misia dzięki:) Dziś Marysia już sobie nieźle radziła z raczkowaniem na parkiecie:)

mgordon współczuję...

tesiak warto przejść się do sklepu pooglądać co nieco, wtedy może się troszkę rzeczy rozjaśnić.

Do góry