Tesiak
Fanka BB :)
Przeanalizowałam wątki o spacerówkach i nadal nic nie wiem:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe, Tesiak im więcej będziesz czytać tym bardziej niezdecydowana będzieszja mogę polecić maclarena techno xlr, tylko, że teraz on jest dla nas głównym wózkiem, bo x-landera nie chce mi się dźwigać. I z maclarena jestem baaardzo zadowolona. Z małych wózków dziewczyny mają i polecają też cosatto, koochi, bo baby design sprint albo chicco są już większe. Zależy też ile Franek waży, bo parasolki są do 15kg. Mojej koleżanki córka ma 2 lata i już tyle waży. Ja o wagę Mai się nie obawiam, prędzej przestanie w wózku jeździć niż dobije do tych 15kg
Tesiak, tak jak pisałyśmy na zakupowym - wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od spacerówki - czy ma być lekka i zajmowac mało miejsca w samochodzie, czy ma mieć duże koła, bo będzie robić za całoroczny wózek, czy zależy Ci na tackach, srackach i takich tam ;-)