reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

HEJ, AGENT MOJ PADL WIEC MAM CHWILE DLA SIEBIE
ironia super, nim ma tego zlego.....:-D
mamusia, agatka, zozlik, madziolka witajcie
ja tak na chwilke, bo roboty kupe.....
a co do butelki, moj si eostatnio rozleniwij i nie chce sam trzymac, kaszke daje mu z butli bo nie mam nerwow go karmic, ona za cholere nie chce usiedziec w miejscu, wiec odpuscilam sobie to, a pje wode z normalnego zwyklego kubka, niekapek mu nie podszedl

trasia o przepraszam bardzo ja ciagle uzywam opcji edytuj:cool::growl:

reklama
Cześć :)
Maja dziś wstała o drugiej w ony a ja z nię, padła koło 6 i śpi do tej pory - idzie druga górna jedynka.
Ja mam jakieś paskudztwo grypopodobne ale na zwolnienei nie pójdę, nie mam mozliwości.

Majka tez nie pije z butli juz bardzo długo, dostaje wścieklizny na sam widok. Jemy i pijemy łyżeczką z tym że Ona ogólnie bardzo mało pije niestety...

Zrówka życzę:)

no ja ogarnelam sie z robota :) tak sie martwilam utrata pracy a tutaj dwie umowy juz wpadly i wychodzi na to samo a nawet lepiej :tak:

beni dzis ma lepszy humorek od 12 bede z nim sama pewnie obudzi sie po 14 i bedziemy balowac po mieszkaniu - mamy w planach: spakowanie zimowych ciuchow i wyrzucenie do smieci tych ktore sie nie nadaja , wytarcie kurzy ze wszystkich zakamarków o których nawet nie wiem, odkurzenie domku, zrobienie dla Benia jego szuflady z zabawkami w kuchni, kupienie zabezpieczeń do szafek itd itp :-)

a popołudniu moze pojedziemy do sklepu bo na spacer za zimno :confused2: u nas mowi sie ze piź...dzi ze hey ;-)

No to macie ambitny plan na dzisiaj;) Ja też mam kupę roboty...a idzie mi jak widać;)

Dzień dobry:)

Mam pytanie do Was...Generalnie rzecz biorąc mamy już wiosnę na całego i myśle o zakupie spacerówki parasolki. Na spacery normalnie zabieramy dużą spacerówkę to znaczy mamy wózek 3w1 Espiro gtx. Jednak czasami przydałby się mała, lekka, składana spacerówka. Czy mogłybyście mi coś polecić? Tak przeglądam allegro i jest tego strasznie dużo i w najróżniejszych cenach...już mam mętlik w głowie.

fryzurka z teraz i jeszcze bez układania/czesania
P1070306.jpgP1070305.jpgP1070298.jpg
lecę mały się obudził...

reklama
Czyli jest nadzieja:)
Też taki mamy tylko bez dekoru i on właśnie nie przypadł Frankiemu do gustu:/

Ależ Edi na początku też nie był zachwycony, mówiąc delikatnie ;-) Ale jak się ma upartą matkę, to w końcu nie ma mocnych - trzeba polubić ;-)

Jeśli chodzi o wózki, zajrzyj na wątek zakupowy!

Mamusia, super! :-) Fajnie wygląda i od razu jest wrażenie, że masz więcej włosów :-)

Do góry