reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
no, dziwne to:/

tymczasem mówię "dobranoc", czas się zacząć kłaść... poprzednia nockę Leoś przespał calutką:szok:od 21 do 5:30, ale czy zechce to dziś powtórzyć - nie wiem;
[btw - poprzedniej i tak się nie wyspałam, bo położyłam się dopiero o 2 i wciąż mi się wydawało, że nie opłaca się mocno zasypiać bo przecież zaraz się pewnie synek zbudzi, aż dotrwałam do tej 5:30, kiedy to jaśnie pan Leon wstał już na dobre:baffled:]

Też się witam.
Moje dziecię wstało dziś po piątej chyba, ale K. do niego wstał - jednak ja musiałam się ruszyć po 6:00, bo K. szykował się do pracy. A z reguły mały wstawał około ósmej. Heh, przyzwyczaił matkę do dobrego, a teraz świruje :-p Żartuję - to chyba ząbki.
Dziś też mnie będzie mało, bo czekamy na Nutrię z Jej gromadką :-) Idę kręcić ciasto ;-)

Witajcie,

U mnie nocka słaba, bo wieczorem migreny dostałam...i dziś nie lepiej:-( A rano wstał z Mają, ale miał szczęście, bo do 7.30 pospała. Ja wstawałam w nocy ze 4 razy...
andariel mam nadzieję, że to jednak nie ospa
mamusia zrób tak, jak radzą dziewczyny, poszukaj dobrego lekarza i idź do niego
mysia hej! ale miałaś imprezowo;-)ja lubię takie spotkania, ale Maja ma przez nie cały plan dnia rozwalony, co zazwyczaj kończy się wielkim płaczem i niemożnością zaśnięcia z nadmiaru wrażeń...
Resztę nadrobię później, bo mojego łazika muszę pilnować

zołza ale masz odwiedzin ostatnio:szok:

hej hej, norebrt znowu przed 6 wstala i dopiero poszedl spac:no:
doris nie badz wredna z tym chwaleniem sie o ktorej wy wstajecie:angry::angry::angry:
mamusia przytulam, moze skoro masz tyle watpliwosci pojsc do 3 lekarza, rzeciez to twoje zdrowie
mysia wyobrazam sobie jaka jestem zmeczona po tkim galopie imprezowym
trasia lepszy dzis humor??

a no wlasnie- waraszawa sie bawi:crazy:

Teściowa poszła na zakupy- juuuupi, wolność :) Ale muszę sprzątać...:-(
Może troszkę najpierw podczytam forum;)

Andariel- w kwestii lekarzowej ja taka sama :tak:

Witam Was wszystkie!!!:-)

kto się bawi ten się bawi:cool:
zołza, ale fajnie!!!! w sensie tych odwiedzin, oczywiście;-)

no i jak przypuszczałam, poprzednia przespana (przez Leosia, nie mnie) nocka była tylko wyjątkiem, tej nocy standardzik: 2 pobudki + o 5:30 powitanie dnia:baffled: a że ja o tej porze dnia nie mam w zwyczaju witać, raczej się z nocą jeszcze rozstaję, to humor do bani;
Ninkowe niby-ospowe syfki bez zmian; ani ich więcej, ani się nie zmieniły - czy ktoś wie po jakim czasie powinny się robić pęcherzykowate? bo bez pęcherzyków sie nie zrobią strupki... na serio wątpię czy to ospa; tylko jak nie ospa, to co???

reklama
Do góry