mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a ja mam nawet zdjęcia jak na porodówce smsa wysyłam podczas skurczów do Was jak postępy porodu u mnie hehe ![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zołza ja takiego zdjęcia nie akceptiren, poproszę w całej okazałości![]()
DORIS koniecznie daj znać jak wrócisz z Damianem ze szpitala.
heh i mamy drugiego ząbka...![]()
dziewczyny, szukałam tego zdjęcia, jakoś tak mnie naszło, żeby Wam pokazać - 6 dni przed porodem:-)
Zobacz załącznik 440755
ja znalazłam takie gdzie już miałam skurcze i właśnie zbieramy się na porodówkę :-)
Zobacz załącznik 440758
A ja nie przepadam za swoimi brzuchatymi zdjęciami![]()
z samej porodówki jak miałam już 7 cm rozwarcia Zobacz załącznik 440770
:-)
Zołzik a gdzie Twoja głowa???????????????????
dziewczyny aż się popłakałam... bo jak czytam, że to Wasze foty na "chwilę" przed porodem, to od razu myśli, że ja tak z zaskoczenia urodziłam, że nawet nie mam foty takiej na "ostatnich nogach"; ale nie przejmujcie się mną czasem!!! to moja ostatnia brzuchata fota - 31 tydz. i 4 dzień (4 dni później bejbe było już na zewnątrz):
Zobacz załącznik 440801
Andariel:* Na pocieszenie- ja też rodziłam z zaskoczenia, heh, przyjaciółka u mnie spała i przy niej wody chlusnęły
ps. śliczny brzusio!
ja mam ostatnie zdjecie robione na skurczu wiec nie wygladam jakos powalajaco - a przysiegam wydawalo mi sie ze sie uśmiecham haha![]()
a ja mam nawet zdjęcia jak na porodówce smsa wysyłam podczas skurczów do Was jak postępy porodu u mnie hehe![]()
Zołza ja takiego zdjęcia nie akceptiren, poproszę w całej okazałości
To ja na IP czekałam, aż mi pokój przygotują
Zobacz załącznik 440840
A tu 8 godzin po:-)
Zobacz załącznik 440841
Ojej kiedy to było, az się wzruszyłam;-)