reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
aha...
zapomniałam Wam napisać że kiedyś tam napisałam do Blusi i po jakimś czasie mi odpisała ża jej Adusia od 3 tygodni raczkuje a od kilku dni staje na nóżki, mało mówi, zębów nie ma (na dniach dolne powinny się przebić). Pisała też, że nie ma czasu nawet nas dobrze podczytać i głupio jej się tak wbić. No i oczywiście macie od niej pozdrowionka i buziaczki więc Wam przesyłam :*

he he, mamusia - skąd ja to znam:tak:
Aestima - bo chyba się nie da przygotować do porodu przed terminem (chyba raczej na pewno), jeśli w grę nie wchodzi zaplanowana wcześniej cesarka albo jakieś poważne kłopoty zdrowotne nie zwiastują takiego finału... stąd potem problem (przynajmniej mój) z akceptacją tego co się stało; grunt, ze chłopaki zdrowe!!!

Moon wow sexi ciężarówka z Ciebie była, o wcięciu w talii to ja sobie może tylko marzyć nie ważne czy w ciaży jestem czy bez:-D
Mamusia ty to na luzaku, zero stresu:-)
Zołza ja takiego zdjęcia nie akceptiren, poproszę w całej okazałości:-p
Andariel już Ci pisałam, że jesteś jedną z najdzielniejszych babek jaką "znam" a brzunio zgrabniutki był
To ja na IP czekałam, aż mi pokój przygotują
SAM_0991.jpg
A tu 8 godzin po:-)
SAM_1022.jpg
Ojej kiedy to było, az się wzruszyłam;-)

fajnie ze macie zdjecia z dzieciaczkami mnie nie było to dane i tez mi z tego powodu smutno :-( mam nadzieje ze drugi porod przebiegnie bez problemow i bez durnych oiomow i strachu :-(

Witajcie

Odebralam Damiana ze szpitala, nadrabiam wątek glówny, Julsonek (tak Dominika mowi na Julię) śpi w naszym łóżku oczywiście a ja odpisuję. Sorry, że tak dziś z cytatami ale nie pamiętam wszystkiego a net coś wolno chodzi dziś jak otwieram więcej okien

DORIS koniecznie daj znać jak wrócisz z Damianem ze szpitala.

Damian w domku, na wypisie ma napisane w rozpoznaniu "wstrząśnienie mózgu". Ma zwolnienie z WF do końca marca no i ma jeszcze przez weekend odpoczywać. Ogolnie to on czuje się świetnie i wyglada też dobrze :-)

heh i mamy drugiego ząbka... :)

Widzisz....a Ty już sobie wkręcałaś, że Malwinka będzie miała tylko jeden ząbek...jak u baby Jagi :-) :-) :-). Gratulacje

dziewczyny, szukałam tego zdjęcia, jakoś tak mnie naszło, żeby Wam pokazać - 6 dni przed porodem:-)
Zobacz załącznik 440755

Takie zdjęcia są rewelacyjne.
ja też często oglądam. Mam też fotkę jak leżę na łóżku porodowym tuż przed przewiezieniem mnie na salę operacyjną na CC pod KTG :-)

ja znalazłam takie gdzie już miałam skurcze i właśnie zbieramy się na porodówkę :-)
Zobacz załącznik 440758

Super...wcale nie widać, że się wybierasz rodzić :-)

A ja nie przepadam za swoimi brzuchatymi zdjęciami :-p

czemu???

z samej porodówki jak miałam już 7 cm rozwarcia Zobacz załącznik 440770
:-)

naprawdę, jakby s w SPA byla a nie z 7 cm rozwarciem podczas skurczy

Zołzik a gdzie Twoja głowa???????????????????

dziewczyny aż się popłakałam... bo jak czytam, że to Wasze foty na "chwilę" przed porodem, to od razu myśli, że ja tak z zaskoczenia urodziłam, że nawet nie mam foty takiej na "ostatnich nogach"; ale nie przejmujcie się mną czasem!!! to moja ostatnia brzuchata fota - 31 tydz. i 4 dzień (4 dni później bejbe było już na zewnątrz):
Zobacz załącznik 440801

pięknie!!! Ty nasza dzielna Mamo!!!

Andariel:* Na pocieszenie- ja też rodziłam z zaskoczenia, heh, przyjaciółka u mnie spała i przy niej wody chlusnęły:-D
ps. śliczny brzusio!

Aestima...pamiętam Twoje smski. I jeszcze kiedyś wcześniej też mi wyslałaś, że byłam na porodówce....

ja mam ostatnie zdjecie robione na skurczu wiec nie wygladam jakos powalajaco - a przysiegam wydawalo mi sie ze sie uśmiecham haha :-D

Ironia...wstawiaj tu szybko tę fotę!!!!!

a ja mam nawet zdjęcia jak na porodówce smsa wysyłam podczas skurczów do Was jak postępy porodu u mnie hehe :-D

Dobra bylaś, smski podczas porodu :-)

Zołza ja takiego zdjęcia nie akceptiren, poproszę w całej okazałości:-p
To ja na IP czekałam, aż mi pokój przygotują
Zobacz załącznik 440840
A tu 8 godzin po:-)
Zobacz załącznik 440841
Ojej kiedy to było, az się wzruszyłam;-)

Dubeltówka, Ty też wyglądasz jakbys czekała na swoją kolej u fryzjera a nie ja na IP przed porodem. Super fotki!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry