reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
kasiawilde ech, kiedy ja wiem ze to nie byl ostatni raz. Zbyt wiele razy juz mial ten "ostatni raz" byc zebym naiwnie wierzyla ze od teraz wszystko sie zmieni. Zdarza sie to baaardzo rzadko, ale sie zdarza niestety. I co mam zrobic, powiedziec ze od niego odejde? Akurat! Poza tymi wpadkami jest wspanialym mezem i cudownym tata. To najlepszy czlowiek jakiego znam, ma tyle dobroci z sercu. WIem ze szalenie mnie kocha i dobrze mi z nim. Te wyskoki, choc wnerwiajace na maksa, nie spowoduje, ze bede miala ochote od niego odejsc. A scen typu pakowanie sie i wyprowadzka "dla nauczki" tez nie mam ochoty urzadzac, choc moze to by ppodzialalo... sama nie wiem.

K-wa, co za miasto! Co chwila jakieś fajerwerki :wściekła/y: To otwarcie stadionu, to jakas impreza, a dzisiaj ch** wie co - właśnie strzelali - a jak długo! Debile! Chcą, żeby wszystkie zwierzęta na zawał zeszły?!?!?! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ironia, ja się nie mogę doczekać, kiedy Ediś pojedzie z nami na zakupy i siądzie w wózku - może to dziwne albo jakieś, ale ja uwielbiam patrzeć na dzieciaki z rodzicami na zakupach :sorry2::-) Ale poczekamy, aż młody będzie sam pewnie siedział - mimo że zaczyna wstawać, zdarza mu sie jeszcze kiwać i nieporadnie zrobić "bęc!" ;-)

No i też bym chciała zobaczyć new image Doris :-)

Post pod postem

żegnam się juz dziś z Wami dziewczynki. M skończył pracę o 22 więc pewnie lada moment będzie w domku.

Życzę wszystkim udanego wieczoru

DOBRANOC

Edit...a jednak nie post pod postem :-) bo juz coś napisałyście

doris - heja ... niezla akcja z ta solniczką hehehe :D ja jak juz zmeczona jestem impreza u sasiadow bo wiem ze moja zmiana i chce sie wyspac zanim wstane do benia to mowie - NO MICHAŁ ZBIERAMY SIE dziekujemy za fraki i do drzwi :tak: czasami potańczy po drodze do domu na korytarzy albo cos glupiego zrobi ale ogolnie to za sie go zawlec do mieszkania :-D kiedys jak go wzielam za koszule i ciagnelam to krzyczal nie gwałc mnie nie gwałć...ciekawe co sasiedzi sobie myśleli :confused:

trasia - mzoe trzeba raz na jakis czas teatrzyk odstawic albo pogrozić? u mnie to skutkowalo kiedy chcialam cos wymusic :-p

kasiawilde- chyba nawet nie siadam do pracy bo mam wrazenie ze nie bardzo by mi to poszlo a wycena wygladalaby tak: nasza prpopozycja e-marketingowa zawiera w cenie głaskanie goerga na nogach u mamusi czerwcowej, zajecia basenowe z mieszkiem aestimy, kilka butelek sobieckiego i obsługe fejsbuka haha tak mi sie wszystko kołacze po głowie :-D

trasia ja Cię rozumiem, ja też nie bawię się w scenki dla nauczki, myślę, że jesteś w stanie to tolerować jeśli zdarza się bardzo rzadko... tylko myślę, że jasno musisz postawić granicę, że to nigdy nie może się zdarzyć kiedy Marysia jest pod jego opieką!!! bo tu już nie chodzi o to jakie masz do tego podejście Ty czy on, tylko o bezpieczeństwo małej
Doris dobrej nocki!!

trasia - no smog bez ustanku od listopada :no::no: ale pieprze to juz cholera ilez mozna siedziec w domu na 30 minutek nic mu nie bedzie a wozek to chyba zardzewial bo nie otwierany od listopada.. :eek:

doris - ja tez chce widziec nowy look - po artykulach od aesitmy o zdrowym zywieniu tez chce sie zebrac i zeby ktos mnie w dupe kopnął - musze musze musze wreszcie wrocic do formy.. :confused:

reklama
Do góry