Heja!!
Dawno mnie tu nie było... Ale nie wiele się u mnie zmieniło, u nas. Tymek kończy dziś 8 miesięcy i jest bardzo żywym dzieciaczkiem. Wszędzie Go pełno i zaczyna się gonitwa za Nim :-) Wózek głęboki sprzedany i kupiona spacerówka firmy BabyActive "Q"
, a także nowy fotelik firmy Nania 9-36 kg z wkładką dla maluszków. Coraz bardziej szykujemy się do wyjazdu do Włoch. W kwietniu, po Wielkanocy, jedziemy na 3 tyg.wczasy do Włoch, do mojej mamy, to może wtedy odpocznę, bo teraz jest ciężko :-( Czasami po prostu padam na pysk... Jeszcze czuję się tak jak na początku ciąży z Tymkiem: wieczorne wymioty, biegunka, ciągłe uczucie pragnienia oraz niesamowite rozdrażnienie... No i przez te rozdrażnienie mamy "ciche dni" z Sz. Znowu brak zrozumienia, ciągłe pretensje i wczoraj dosłownie wykrzyczał mi, że zmusiłam Go do ślubu :-
-( Ale dosyć o mnie..
Zebrra współczuję Ci z powodu pieska
( Tulę Cię mocno!! :*
Andariel, Trasia mam takie samo łóżeczko dla Tymka :-) Chciałam niebieskie, ale było niedostępne. Tymek już tym bocznym wyjściem sobie wchodzi i wychodzi. Jak będziesz chciała
Trasia pooglądać, to zapraszam. W ogóle, to
Trasia zapraszam do siebie na kawę :-)
Zołza bardzo współczuję w sprawie z teściami!! Tulę Cię mocno :* Ja się tylko bardzo cieszę, że moja teściowa jest super kobietą i zastępuje mi moją mamę, która jest daleko...