reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dzien dobry
Ja chora, T chory, całą noc chrapał przez zatkany nos przez co spać nie mogłam, mój nos też zatkany i cały czas mi w buzi zasychało bo przez usta musiałam oddychać... Oby tylko Maja sie nie zaraziła...
Majuńka dziś ma spokojny dzień - śmiejemy się z T że ma zakwasy po wczorajszym szaleństwie bo jak Ją o 7 połozyłam na pleckach na macie tak do 8 leżała prawie bez ruchu :-)
Wczoraj Maja dostała od dziadka kupon totolotka ale nie trafiliśmy ani jednej cyfry więc dziś jednak musiałam stawić się w pracy.... eeehh miło byłoby wygrać taką kasę
Miłego dnia
Ja chora, T chory, całą noc chrapał przez zatkany nos przez co spać nie mogłam, mój nos też zatkany i cały czas mi w buzi zasychało bo przez usta musiałam oddychać... Oby tylko Maja sie nie zaraziła...
Majuńka dziś ma spokojny dzień - śmiejemy się z T że ma zakwasy po wczorajszym szaleństwie bo jak Ją o 7 połozyłam na pleckach na macie tak do 8 leżała prawie bez ruchu :-)
Wczoraj Maja dostała od dziadka kupon totolotka ale nie trafiliśmy ani jednej cyfry więc dziś jednak musiałam stawić się w pracy.... eeehh miło byłoby wygrać taką kasę
Miłego dnia
stopa30
Zaangażowana w BB
Dzień Dobry :-)
Jesteśmy na nogach od 6.30 mamy już sklep zaliczony, dzieci nakarmione i przyszła chwilka dla mnie więc pije drugą kawkę i czytam newsy.
Ninusia dziś kończy 8 miesięcy, za szybko ten czas leci. :-)
Miłego dzionka wszystkim życzę
Jesteśmy na nogach od 6.30 mamy już sklep zaliczony, dzieci nakarmione i przyszła chwilka dla mnie więc pije drugą kawkę i czytam newsy.
Ninusia dziś kończy 8 miesięcy, za szybko ten czas leci. :-)
Miłego dzionka wszystkim życzę
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry
Katamisz moja waga zeszła w dół o .....1kg i to jeszcze zależy od dnia :-(. Ale koleżanka mi mówiła, ze po basenie zaczęłą chudnąć po pełnych dwóch miesiacach regularnego chodzenia
Aestima...dziękuję, zaraz obejrzę
Stopa...buziaki dla Ninki.
Madzioolka...no ja też nie trafiłam nawet dwójki :-(. Zdrówka dla Was
Agatko...witaj. Chyba mnie natchnęlas i będą mielone na obiad.
Katamisz moja waga zeszła w dół o .....1kg i to jeszcze zależy od dnia :-(. Ale koleżanka mi mówiła, ze po basenie zaczęłą chudnąć po pełnych dwóch miesiacach regularnego chodzenia
Aestima...dziękuję, zaraz obejrzę
Stopa...buziaki dla Ninki.
Madzioolka...no ja też nie trafiłam nawet dwójki :-(. Zdrówka dla Was
Agatko...witaj. Chyba mnie natchnęlas i będą mielone na obiad.
reklama
Misialina
Fanka BB :)
I ja się witam! My już po kawusi z mężusiem...berbeć śpi więc mam chwilę...jak sie obudzi wetnie deserek i fruuu na podwórko na sanki...na obiad robię pieczone kiełbaski z kapustą kiszoną i jabłkami + ziemniaczki
8 miesięczne buziaki dla solenizantów :*
Aestima chyba sama skorzystam z linków które podałaś...dzięki wielkie...ogrodniczki z sówką są boskie
Doris jak nocka...u nas dzisiaj ciut lepiej ale Malwina dostała Viburcol
Ironia zazdroszczę Ci tej pracy...też bym chciała tak w domku popracować jak nie ma narazie innej możliwości
Madzioolka zdróweczka Ci życzę
Zeberko bez komputera u nas jak bez ręki...hehe
no i sie obudziła Maluda
8 miesięczne buziaki dla solenizantów :*
Aestima chyba sama skorzystam z linków które podałaś...dzięki wielkie...ogrodniczki z sówką są boskie
Doris jak nocka...u nas dzisiaj ciut lepiej ale Malwina dostała Viburcol
Ironia zazdroszczę Ci tej pracy...też bym chciała tak w domku popracować jak nie ma narazie innej możliwości
Madzioolka zdróweczka Ci życzę
Zeberko bez komputera u nas jak bez ręki...hehe
no i sie obudziła Maluda