reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam sę z rana:-)

Czyzbym to ja wczoraj gasiła a dzisiaj zapalała swiatlo??
Wstajemy szkoda dnia:-)

Miłego dnia wszystkim zyczę:*

reklama
Witajcie

My juz po śniadaniu. Franio lepi z plasteliny rodzine slimakow a ja kończe ineczke i biore sie za mielenie łopatki na mielone.

Miłego dnia

Dzien dobry :)

Ja chora, T chory, całą noc chrapał przez zatkany nos przez co spać nie mogłam, mój nos też zatkany i cały czas mi w buzi zasychało bo przez usta musiałam oddychać... Oby tylko Maja sie nie zaraziła...

Majuńka dziś ma spokojny dzień - śmiejemy się z T że ma zakwasy po wczorajszym szaleństwie bo jak Ją o 7 połozyłam na pleckach na macie tak do 8 leżała prawie bez ruchu :-)

Wczoraj Maja dostała od dziadka kupon totolotka ale nie trafiliśmy ani jednej cyfry więc dziś jednak musiałam stawić się w pracy.... eeehh miło byłoby wygrać taką kasę :-D

Miłego dnia :)

Dzień Dobry :-)

Jesteśmy na nogach od 6.30 mamy już sklep zaliczony, dzieci nakarmione i przyszła chwilka dla mnie więc pije drugą kawkę i czytam newsy.
Ninusia dziś kończy 8 miesięcy, za szybko ten czas leci. :-)
Miłego dzionka wszystkim życzę

Dzień Dobry

Katamisz moja waga zeszła w dół o .....1kg i to jeszcze zależy od dnia :-(. Ale koleżanka mi mówiła, ze po basenie zaczęłą chudnąć po pełnych dwóch miesiacach regularnego chodzenia

Aestima...dziękuję, zaraz obejrzę

Stopa...buziaki dla Ninki.

Madzioolka...no ja też nie trafiłam nawet dwójki :-(. Zdrówka dla Was

Agatko...witaj. Chyba mnie natchnęlas i będą mielone na obiad.

reklama
I ja się witam! My już po kawusi z mężusiem...berbeć śpi więc mam chwilę...jak sie obudzi wetnie deserek i fruuu na podwórko na sanki...na obiad robię pieczone kiełbaski z kapustą kiszoną i jabłkami + ziemniaczki

8 miesięczne buziaki dla solenizantów :*

Aestima chyba sama skorzystam z linków które podałaś...dzięki wielkie...ogrodniczki z sówką są boskie

Doris jak nocka...u nas dzisiaj ciut lepiej ale Malwina dostała Viburcol

Ironia zazdroszczę Ci tej pracy...też bym chciała tak w domku popracować jak nie ma narazie innej możliwości

Madzioolka zdróweczka Ci życzę :)

Zeberko bez komputera u nas jak bez ręki...hehe

no i sie obudziła Maluda :p

Do góry