reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam sę z rana:-)

Czyzbym to ja wczoraj gasiła a dzisiaj zapalała swiatlo??
Wstajemy szkoda dnia:-)

Miłego dnia wszystkim zyczę:*

reklama
Witajcie

My juz po śniadaniu. Franio lepi z plasteliny rodzine slimakow a ja kończe ineczke i biore sie za mielenie łopatki na mielone.

Miłego dnia

Dzien dobry :)

Ja chora, T chory, całą noc chrapał przez zatkany nos przez co spać nie mogłam, mój nos też zatkany i cały czas mi w buzi zasychało bo przez usta musiałam oddychać... Oby tylko Maja sie nie zaraziła...

Majuńka dziś ma spokojny dzień - śmiejemy się z T że ma zakwasy po wczorajszym szaleństwie bo jak Ją o 7 połozyłam na pleckach na macie tak do 8 leżała prawie bez ruchu :-)

Wczoraj Maja dostała od dziadka kupon totolotka ale nie trafiliśmy ani jednej cyfry więc dziś jednak musiałam stawić się w pracy.... eeehh miło byłoby wygrać taką kasę :-D

Miłego dnia :)

Dzień Dobry :-)

Jesteśmy na nogach od 6.30 mamy już sklep zaliczony, dzieci nakarmione i przyszła chwilka dla mnie więc pije drugą kawkę i czytam newsy.
Ninusia dziś kończy 8 miesięcy, za szybko ten czas leci. :-)
Miłego dzionka wszystkim życzę

Dzień Dobry

Katamisz moja waga zeszła w dół o .....1kg i to jeszcze zależy od dnia :-(. Ale koleżanka mi mówiła, ze po basenie zaczęłą chudnąć po pełnych dwóch miesiacach regularnego chodzenia

Aestima...dziękuję, zaraz obejrzę

Stopa...buziaki dla Ninki.

Madzioolka...no ja też nie trafiłam nawet dwójki :-(. Zdrówka dla Was

Agatko...witaj. Chyba mnie natchnęlas i będą mielone na obiad.

reklama
I ja się witam! My już po kawusi z mężusiem...berbeć śpi więc mam chwilę...jak sie obudzi wetnie deserek i fruuu na podwórko na sanki...na obiad robię pieczone kiełbaski z kapustą kiszoną i jabłkami + ziemniaczki

8 miesięczne buziaki dla solenizantów :*

Aestima chyba sama skorzystam z linków które podałaś...dzięki wielkie...ogrodniczki z sówką są boskie

Doris jak nocka...u nas dzisiaj ciut lepiej ale Malwina dostała Viburcol

Ironia zazdroszczę Ci tej pracy...też bym chciała tak w domku popracować jak nie ma narazie innej możliwości

Madzioolka zdróweczka Ci życzę :)

Zeberko bez komputera u nas jak bez ręki...hehe

no i sie obudziła Maluda :p

Do góry