reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

też lubię motyw sówek:tak: i jeszcze koty mi się widzą;
super fatałaszki są z mothercare, choć nówki bywają drogie; ale jak poszperać...

ale mi ciśnienie skoczyło! kilka m-cy temu zapukali do nas świadkowie jehowy (czy jak to się pisze) i choć ja nigdy z nimi nie wdaję się w dyskusje, to mój mądry M. stwierdził, że ma ochotę na polemikę i z godzinę dobrą stał na korytarzu i z nimi gadał; stanęło na tym, że każdy został przy swoim, a ja M. opieprzyłam, bo wiedziałam, że teraz już będą nas nachodzić... i co? i oczywiście miałam rację; od tamtej pory raz na dwa tygodnie przyłażą; i osttanio M. już im ostro powiedział (słyszałam to), że stanowczo odmawia rozmowy z nimi i mają więcej nie przychodzić; i co? i właśnie znów musiałam ich spławiać - nawet drzwi nie otworzyłam bo się zwyczajnie boję jak jestem sama z dziećmi, świrów nie brakuje; i od razu się pytają czy zastali pana M. :wściekła/y:kazałam im więcej nie przyłazić (potrafie być niemiła w brzmieniu), ale jak to będzie to się okaże; najbardziej mnie wkurza, że się tak wtryniają na chama... mają szczęście, że mi L. nie obudzili, bo akurat dosypia po spacerze...

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima, zainspirowałaś mnie - i kupiłam Leosiowi kamizelkę... tą: MOTHERCARE cieplutka extra kamizelka 80 (2100806106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

to już niestety za malutkie: GYMBOREE -- cieplutka NOWA kamizelka -- 68 (2102831136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i taki cudny granatowy płaszczyk z czerwoną podszewką gość ma... myślę nad nim dla Nuśki...
a to jakie ładne - ale się powstrzymałam, bo duże na mojego synka... GEORGE super kamizelka z imitacją bluzki 92 (2096479412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ide sobie, bo mnie świeżbi żeby kupić więcej, a nie powinnam:sorry2:

Zołza, zawsze do usług, ja uwielbiam to robić:zawstydzona/y::sorry2: Jakby co to piszcie, będę szukała:-D Daj znać czy coś kupiłaś... A teraz sklep!

Andariel, uwielbiam gymboree- rewelacyjne mają ciuchy!

reklama
Witam w świecie żywych:-):-)

Ja już doszłam do siebie, no prawie. Teraz jestem chudsza o 4 kilogramy. Siedzę i myślę jak nadrobić zaległości, ale to nie jest taka prosta sprawa.:tak::tak:

Pytałyście czy jestem w ciąży, jeszcze nawet się starać nie mogę, bo biorę jakieś śmieszne pigułki żeby zbadać czy ten mój twór w głowie nie jest czasem hormonalny więc jeśli wszystko będzie OK. (a musi tak być) to starania zaczynam w maju, bo w kwietniu jest nasz ZLOT więc muszę być na chodzie. To tyle o moich planach ciążowych.

KATAMISZ córcia boska!

AESTIMA jak zobaczyłam te słodkie ciuszki to teraz siedzę i myślę jak tu zrobić małą Anulkę???
Ma któraś przepis na dziewczynkę????

O i tak mogę sobie z Wami pogadać, już mój średni jamochłon woła jeść, ile on je???? Normalnie jak stary chłop, tylko buzią rusza.:szok:
To idę do kuchni, o takie życie zdrowego człowieka; przez dwa dni moje pasożyty chodziły przy mnie na paluszkach i jeden przez drugiego pytał jak się czuję, a dzisiaj koniec litości babo, do roboty:-:)tak:

Miłego wieczoru;-)

Do góry