reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Hej, no nie nadrobię! Masakra jaki syf nam się zrobił! sam:-D A jeszcze obiad czeka na zrobienie...
Wpadnę poczytać Was potem.

reklama
a ja prasować...ale Maja wstała wpół do pierwszej, więc może na nast. spaniu o ile będzie...może po 4h się zmęczy

Witajcie...
Nic mi sie dziś nie chce...obok mnie leży góra prania do zlożenia i tak lezy a ja z trudem wywlokłam się na basen i sprzątnęłam kuchnię i teraz zasiadłam do kompa przeczytać co u Was

Zołza...buziaki dla Edgarka...dzielny chlopiec, niedlugo będziesz go ganiać po mieszkaniu. Julia wczoraj jeden raz usuadła sama z czworaków a dziś nic.

Misialina....Julia tez marudna w nocy i dalej śpi z nami w łózku.

Evka...witaj. A może Ty jesteś już zafasolkowana?

Ironia...AgataR pisala, że musi najpeiwr parę miesięcy jakieś tabletki brać i potem będzie się starać, gdzieś chyba około wakacji.

Trasia....Ty pewnie będziesz pierwsza nowozafasolkowana :-)

Mrsmoon...widzisz :-) kupki Majki się normują a Ty już się tak martwiłaś. Co do wagi to jakby Maja była na 95 centylu i spadłaby do 10 to mogłabyś się pomartwić ale jeśli poniżej 50 to nie ma problemu. Jedne dzieci szybko przybierają inne wolniej. Moja Julia ledwo 5 kg ważyła jak niektóre czerwcówiątka ważyły juz ok.7 kg a teraz dorównuje do innych wagowo (pomijając te dzieciaczki które ważą 10 kg i powyżej)

Dubeltówka....czytałam Twoje nocne wpisy...odpoczywaj trochę teraz Kobieto :-)

Mamusia...jakie Ty newsy smutne tu przynosisz. ja cały czas nie mogę ochłonąć po sprawie z Madzią a tu kolejne tragedie.

Stopa...sama robiłas te ruskie? Dla manie robuienie pierogów to masakra. jak mam ochotę to kupuję w pierogarni lub czasami zamawiam u teściowej ;-)

Andariel...mój lekarz twierdzi, że po roku można zachodzić i juz jest bezpiecznie. Ale moja koleżanka zaszła pół roku po CC i nic sie nie działo.

Stopa...czyli po roku i troszkę od CC zaszłaś w ciążę?

Iza...witaj

Aestima...i jak sprzątanie? Widzę, że Ty też nie możesz się zebrać :-). ja muszę poskładać te ciuchy!!!!

Maja zasnęła...ufff...a ja delektuję się zieloną herbatą i kupną szarlotką - jak na kupną smakuje całkiem domowo;-) i wzięłam się za lekturę "Uśnij wreszcie!"...

Doris, z rozkoszą dla dziewusi coś wygrzebię:) A używane mogą być???
Mrsmoon, kupiłam od dziewczyny z bb za grosze takie ciuszki:
Sztruksowa kurteczka extra 86+gratis czapeczka (2102678099) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Sweterek z autkiem 86 (2102673428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Niebieskie sztruksy Next 86/92 (2102673178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ty nie lubisz z drugiej ręki ale jak dla mnie mogą kurtki, bluzy itd. to mogą być używki ze znanego źródła + zamrażarka, pranie, prasowanie- pełna dezynfekcja;-)

Ostatnia edycja:
Doris, Ty chyba lubisz różowe?
Z sową, kocham sowy
Sukienka z sową Graine de reve rozm. 80-86 (2102882985) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

o ja, ale cudo
Rękodzieło śliczna czapka SOWA SÓWKA (2095885985) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

moja córcia musiałaby to mieć;)
Komplet z sówką (2089633907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

uwaga! zaraz się kończy aukcja a bluzeczki słodkie- Doris, Ty chyba takie lubisz
ŚLICZNA BLUZECZKA 80 CM 9-12 m (2096515834) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚLICZNA BLUZECZKA 80 CM 9-12 m (2096515890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚLICZNA BLUZECZKA 80 CM 9-12 m (2096515936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚLICZNA BLUZECZKA 86 CM 12-18 m (2096516010) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

to jest super i do tego leginsy
Golf next roz.80 (2097240933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale cudo!!!
Sukienka wisienki roz.80 (2097241505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

na roczek
Body roz.80 (2097241577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

rzeczywiście super te ciuszki i te ceny:szok: niezła jesteś! używki zakładane nie bezpośrednio na ciałko zaakceptuję;-) zdezynfekuję i tyle
uciekam, bo A z pracy wrócił

reklama
Do góry