reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hejka
dzisiaj są urodziny mojego M a ja nie mam dla niego prezentu :szok::-( w prawdzie on nie chce wyprawiać, zrobię tylko super wyżerkę dla nas ale gości nie będzie, dam mu spóźniony prezent :zawstydzona/y:

reklama
Dzień dobry :-)Ja dziś będę zarobiona, ale na własne życzenie. Mężuś ma dziś urodziny, zaraz piekę biszkopt, a potem będę się bawiła z budyniowym kremem. Żałuję, że nie kupiłam karmelowej masy... pasowałaby jak nic... No ale cóż, poprawię się kiedyś ;-)

he he mój mąż też ma dziś urodziny he he - wszystkiego naj dla Twojego ;)

DZIEŃ Dobry

Ale Wy ranne ptaszki jesteście. Ja jeszcze w łóżku. Zimno tak, że się wstawać nie chce.
Agata...500g na dwa tygodnie...Szok. Julia przez miesiąc przybiera ok 400g

I więcej na razie nie popiszę, bo Julia stęka w łożeczku.

Dzięki dziewczyny za życzenia :-) Biszkopt sie studzi, tak samo budynie na kremy. Ediś drzemie, a ja zaraz będę przygotowywała gulasz na obiadek - Kudłaty go uwielbia :-D

Izunia, spoko, ja też nie jestem do końca na bieżąco ;-)

Mamusiaczerwcowa - w takim razie wszystkiego najlepszego dla Twojego Mężą :-) Ja mojemu kupiłam książkę "Gra o Tron", na podstawie której nakręcono uwielbiany przez nas serial :-) Do tego własnoręcznie zrobiłam mu kartkę - taką laurkę ;-) Lubimy takie pierdółki, w które wkłada się serce, a nie pieniądze :-)

Agatek, a dlaczego piękna? Bo 02.02.? :-)

reklama
długo oczekiwana wizyta u dermatologa poszła się paść. Otworzyłam auto, wrzuciłam torbę ze wszystkim do środka, zamknęłam drzwi i obeszłam auto żeby przypiąć Marysię do fotelika i słyszę magiczne "klik", auto się zamknęło. W środku torba, kluczyki do samochodu, telefon, klucze od domu, koc Marysi żeby nie zmarzła przy przejściu do auta... zostałyśmy więc przy -18C bez telefonu i kluczy do domu, Marcin w pracy na drugim końcu miasta. K@&%#! Musiałam zaczepiać przechodniów żeby dali mi zadzwonić ze swojego telefonu, na szczęście z dzieckiem na rękach jest to znacznie łatwejsze do osiągnięcia. Zadzwoniłam do męża a potem wbiłam się na siłę do sąsiadki z dzieckiem zawiązując tym samym miłą znajomość :) Już jesteśmy umówione na kolejne spotkanie hehe:) Udało mi się wyżebrać wizytę u dermatologa za dwa tygodnie.
edit: sąsiadka uświadomiła mi, że miałam sporo szczęścsia, że w środku nie zamknęłam Marysi...

Do góry