reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dobry wieczór...
A w zasadzie taki sobie, bo dopiero skończyłam prasować, no widzę że epidemia na całego, bo ja też chora:( kaszle, katar okropny i obolała cała jestem ogólnie.. ale powolutku mija i całe szczęście bo wolałabym nie zarazić Madzi.
Co do smoczka to my nie używamy, Madzia lubi się nim bawić. więc nie muszę odzwyczajać na szczęście:) tak samo z cycoleniem, jak jest to ok, jak nie ma też git, mało wybredne to moje dziecko, o 19:30 poszła spać (zjadając 90 ml mm) o 22 tylko 60 mm i pewnie pośpi jak zawsze do 6 - 7 rano :) Do tego śpi sama u siebie w pokoju, także się wysypiam :) Koniec z tymi pochwałami, bo zawsze jak ją pochwale to się jej odmienia na gorsze;)
Spokojnej nocy... dobranoc

kate009 - I hate you:-pwpadła, nachwaliła i się zmyła, no doprawdy - tak nie uchodzi:-D;-)nieznacznie tłumaczy się fakt, żeś przeziębiona, jak i niektóre z nas:-p
chyba tez zmykam pomału (z naciskiem na: pomału):-)

Dobry wieczór

a w zasadzie średnio dobry bo dziś zafundowałam Mai przelot z łóżka na podłogę.... głupia ja.... leżałyśmy i Maja zasypiała a ja wstałam i poszłam do kuchni bo mi się kasza przypalała a dziś już spaliliśmy ryż na obiad i chciałam oszczędzić kolejny garnek, wyszłam i tak Ją zostawiłam samą na łóżku a ta aparatka myk na brzuch i do przodu, tylko zadudniło i płacz... boże jaka rozpacz.... nic jej się nie stało na szczęście, pewnie pupa ją bolała bo jakoś tak wylądowała... jezu jak mogłam być tak bezmyślna..........

Przed chwilą dostałam smsa że u mnie w pracy w budynku jest awaria ogrzewania - przy mrozie -15stopnia..... i nie wiadomo kiedy usuną..... zamarznę jutro....

Dziewczyny dużo zdrówka Wam życzę bo widzę że jakaś zarazka panuje, kciuki za szybkie wyzdrowienie &&&&&&&&

Tyle miała Wam dziś napisać ale ten upadek ciągle mi w głowie siedzi i nic już nie pamiętam....
Idę spać może jutro będzie lepszy dzień...

Spokojnej nocki :)

Hej,
u nas zapowiada się ciężki dzień, bo M. pewnie ok 20 wróci A Mieszko od wczoraj marudny... Mnie zaś bolą nogi, ręce i klatka piersiowa... Dosyć mocno. Innych objawów chorobowych póki co brak. Jutro przejdę się do lekarza- normalnie od kiedy urodziłam ciągle cos mi jest! :no: Jeszcze w ciąży przy okazji mierzenia ciśnienia ( jak miałam incydent z b. wysokim 150/ 95 a normalnie mam mega niski) wyświetlał mi się na aparciku taki symbol oznaczający arytmię. Myślałam, że to przez ciążę a teraz dalej to samo i wczoraj pomyślałam, że chyba wypada powiedzieć o tym lekarzowi...

Poza ty u nas ok:)
Andariel, jakbym o sobie czytała, Miesio tak samo się budzi tylko niestety często pierwsza pobudka zamiast o 2 wypada o 24:wściekła/y: I też przed 40 osiwieję, bo wczoraj nie chciał w dzień jeść anie spać a wieczorem przez chwilę wydał mi się ciepły i już parę siwych włosów przybyło... MATKA-WARIATKA!
Na pewno L. nie ma zapalenia płuc, na bank miałby gorączę, bo wiesz ja miałam 5 razy zapalenie płuc jako dzieciak i ja mam tendencję do niskich temp.- nigdy nie miewam gorączki a przy zapaleniu oskrzeli 38, płuc ponad 39. Ale do lekarza się przejdźcie tak pro forma:-)

Doris, Mieszko po 1 pobudzce też już zostaje z nami, bo próbowałam ale za chony nie przestaje płakać w swoim łóżeczku. Natomiast wieczorem i drzemka w dzień już przeważnie w łóżeczku się odbywają.

Madziolka, ach tulam, upadki to coś strasznego, też mam Miesiowe ciągle w głowie. A jeszcze w piątek tak nam się zaczął dusić, masakra, nawet pisać nie będę. Ale to moja wina, durnowate chrupki kupiłam zawinięte w warkocz i tak mu się w buzi kruszyły, jeden, twardy kwałek wpadł gdzie nie trzeba... Wywaliłam te chrupy, bo po tej akcji jak na nie spoglądałam, to słabo mi się robiło i Miesio znów wcina te zwykłe.

Mrsmoon, kurcze ale żeście się załatwiły! Zdrówka! Jak Maja dzisiaj????

Hej :)

Trasiu, ja nie mam jakiegoś ciśnienia jeśli chodzi o smoczek, ale moje doświadczenie mówi, że fajnym momentem jest, kiedy dziecko zaczyna chodzić... Ma wtedy tyle atrakcji, że zapomina o smoczku :)

Andariel, daj znać po lekarzu!

Madzioolka, współczuję tego upadku... Ubierz się ciepło Kochana!!!

Ironia, Andariel, Mrsmoon jak się czujecie???

U nas jak nie urok to sraczka... Olaf poszedł zawieźć Jasia do p-la, wraca i mówi, ze samochód go wyśmiał... Poszli na sankach, ale na śniadanie na bank nie zdążą...

reklama
no heja ja dzis bez głosu... :( eh... nawet nie bylam w stanie wstac rano do mlodego i dac mu sniadanie.. :no: a niania dzis dopiero kolo 12 bedzie ... wiec siedze i cicho pracuje bo maly drzemie;-)

Do góry