reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej

Julia zjada przed snem ok 180 ml mm + jedna miarka kaszki owsianej. Potem ok 23 jeszcze dopija cycusia i spi ostatnio do ok 2,30/3,00.
Olga...obejrzalam filmik....Antek jest świetny...oj moja Julia jeszcze długo pewnie nie będzie tak zasuwać.

Trasia...ja też mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i Twoja teściowa wyzdrowieje.

Mamusia...ja daję albo Hipp, albo Bebilon albo Bebiko. Oczywiście wszystkie dwójki. Zdecydoeanie najbardziej Julce smakuje Bebiko, bo jak dla mnie jest najslodsze.

Idę szykować obiad.
Buziaki i udanej niedzieli życzę!

reklama
Hej,ledwo zyje...zlapalam jakiegos wirusa,goni mnie na 2 strony...byll lekarz,dal mi 2 zastrzyki ale jeszxze nie zadzialaly...nie mam sily z lozka wstac...

matko trasia ale jazda z tymnagrywaniem w sniegu, wspolczuje. masz juz nazwe szkoly?
mrsmoon bidulko jak ci wspolczuje:no:

u mnie wszyscy spia poza mna bo ja wiecznie nakrecona jestem i w dzien nie umiim spac. wczoraj bylam z dominika na urodzinach jej kolegi, ozarłam sie tortu jak swinia a od dzis odchudzanie bo juz patrzec na siebie nie moge. K mnie wyprodzil z rownowagi wczoraj, do tego mysle ciagle o tej madzi i jej rodzicach i jakas taka chodze niemrawa. :no:

Trasiu, na pewno masz rację i Twoje pozytywne myślenie przyniesie pozytywne efekty :-) Moja siostra 22. lutego będzie miała wycinane guzki z piersi - są to zmiany łagodne, ale bardzo jej dokuczają, bolą, więc wycięcie jest jedynym rozwiązaniem. I tyle w tym dobrego, że będzie miała trochę wolnego po zabiegu, więc przyjedzie do nas :-) Bo trzeba szukać pozytywnych stron każdej sytuacji ;-) :-)

Mrsmoon, nie daj się choróbsku! Wracaj do sił! :-)

witam się i ja! wczoraj mnie rozłożyło - dziś apogeum, normalnie mnie słońce denerwowało, bo bym się najchętniej zaszyła w ciemnej norze i spała; ból głowy, gardła, kaszel, bleeeeeeee; a najgorsze, że Leo coś ciężko oddycha, tak jakoś charcząco, do tego pokasłuje i strasznie sie boję by go nie dopadlo jakieś zapalenie oskrzeli... jutro śmigamy do lek.by go osłuchał, nawet jeśli nie będzie gorączki;
mrsmoon - a wiesz, że forever też mi pisała, że ją goni i że chora? może macie "to samo"?
no i na więcej się nie zdobędę, bom padnięta:/

edit. ach, no oczywiście całus w nosek dla 8-miesięcznej Mai!

Doris, Andariel, Aestima, Madzioolka, Kasiawilde, Kati, Mamusiu - dziękuję Dziewczny!

Kasiu, cieszę się, że zdecydowałaś się na warsztaty i że Ci się podobają, ja dużo skorzystałam, zostały mi tylko 2 spotkania,,, :)

Ironia, zdrówka!

Trasiu, kciuki za Teściową! Oby skończyło się na strachu!

Mrsmoon, zdrowiej Babeczko i niech Ci odpuści! Ktoś Ci pomoże jutro przy Majeczce? No i 8-mio miesięczne buziolki dla Mai!!

Andariel, Tobie też Kochana zdrówka!

My po obaidku u moich rodziców, miła, spokojna niedziela... Jutro Jasiek pierwszy raz od kilku tygodni pójdzie do p-la.. Ciekawa jestem ile pochodzi...
No i ferie nam się skończyły, Wika wczoraj wróciła i już marudzi, że do szkoły musi jutro iść ;)

reklama
jejku trasia czytalam twojego posta i mi zapomnialam sie odniesc do tego co napisalas....wspolczuje tego co spotkalo twoja tesciowa ale faktyktycznie tu pozytywne myslenie jest najwazniejsze, pamietam jak siostra otworzyla mamy wyniki badan a tam napisane"naciek nowotworu zlosliwego" nogi nam sie ugiely, ale po pierwszym szoku nawet nie dopuszczalismy mysli do siebie ze moze byc cos nie tak i tak tez sie stalo, lekarz tydzien temu powiedzial ze mama moze sie uwazac za osobe zupelnie zdrowa wiec u was tez tak bedzie:) trzymam mocno kciuki
zebra u nas ferie od jutra i taka czuje ulge, bo i ja sobie odpoczne odrobine
anadariel wybaczone :-)
norbert spi, dominika nie wiem kiedy usnie bo sie w dzien przespala ja sobie strzelilam paznokcie na czerwono zeby sobie hmor poprawic:-)

no i usciski od cioci marty dla wszytskich 8-miesieczniakow

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry