reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

dzień dobry! Marysia pospała do 8.30, kochane dziecko:)

przeczytałam wczoraj przed pójściem spać temat założony przez naszą Dzastinę i taka jestem rozgoryczona, taka zła na ten świat...

reklama
Też czytałam:(

Andariel, mój właśnie zjadł papierek po krówce:szok: Nie cały na szczęście, ale spory kawałek... 2 tygodnie temu zjadł zaś kawałek książki...

hej ! ja też jakaś nie wyspana...wczoraj byłam na zakupach ciuchowych dla mnie i humor miałam niesamowity bo kupiłam super tunikę, bluzkę i świetne leginsy...dzisiaj idziemy na 30 stkę do kuzyna i jego żony a jutro na zabawę szkolną...ciekawe jak Malwinka będzie z babciami...dzisiaj moja mama a jutro teściowa pełni służbę...co do zaginionej Madzi to poprostu wyłam jak się dowiedziałam...nie wyobrażam sobie takiej sytuacji

Marta ja Ci polecam psa golden retrivera...my mamy naszego Froda i jest nieziemski...poukładany i uwielbia dzieci...mój A. miał dużo psów ale zawsze powtarza że takiego nie miał...te psy mają niesamowity charakter...o labradorach słyszałam że mają trudniejsze charaktery

Aestima podałaś Miesiowi dodatkowy posiłek...i jak?...co do tego incydentu to ja bym chyba na zawał zeszła

Zołza śniłaś mi się...przyjechałaś do mnie z Edim...moja mama się nim zaopiekowała a ja chciałam Cie poczęstować spaloną duszonką :p hehe

Doris u nas jak narazie spanie w łóżku ale chyba też spróbuje przekładać ją do łóżęczka tylko jakoś nie mam serca

Zebra jak z pieskiem...oddaliście go już?

p.s odkryłam co zrobić jak skasujecie sobie posta napisanego...trzeba tylko kliknąć na strzałkę "cofnij" hehe

Jaki temat założyła Dzastina...ja nic nie wiem ???!!!

Ostatnia edycja:
Ahh obudził się i tak ładnie sie bawi żemam chyba czas napisać coś.

Skreloza nie boli :no:ale któraś zapytała czy palę:-) Jakie Wy pamiętliwe jesteście chlera jasna ,żebyście tak pamiętały o tych dobrych rzeczach a nie złych nałogach:-)Oczywiście żartuję:-) Nie palę ale sztachnełam sie kilka razy:zawstydzona/y: i był bleeee:tak::tak::tak:Jest szansa że nie wróce.

Misialina witaj :-)Ja wkleiłam wczoraj zdjęcie aktualne Benjamina na zdjęcioweym wątku to sobie zerknij.

reklama
Do góry