reklama
Aestima
Fanka BB :)
Skreloza nie boli ale któraś zapytała czy palę:-) Jakie Wy pamiętliwe jesteście chlera jasna ,żebyście tak pamiętały o tych dobrych rzeczach a nie złych nałogach:-).
Tusen, ja po porodzie raz spróbowałam i resztę wieczoru nad kibelkiem spędziłam...
traschka
Mama Marysi
Misia ja chciałabym ominąć tą szczepionkę świnka/odra/różyczka. Uważam, że akurat te choroby niosą ze sobą znacznie mniejsze zagrożenie niż powikłania akurat po tej szczepionce. Sama przechorowałam i świnkę różyczkę.
traschka
Mama Marysi
Aestima no właśnie, po co wszystkie 3? Pewnie tak im wygodniej.
Co do uniknęca szczepienia - nie, tak nie można. Jeszcze nie wiem jak to rozwiązać.
Co do uniknęca szczepienia - nie, tak nie można. Jeszcze nie wiem jak to rozwiązać.
Trasia gratuluję drugiego zabka. U nas też sie dziś druga jedynka ukazała:-)
Tusen to ja taka pamietliwa jestem Pamietam jak byłyśmy w ciazy i pisałaś, że tak sobie teraz odmawiasz, że po porodzie zaraz sobie zapalisz;-)
Dziewczyny ja też chcę uniknac tej szczepionki, a conajmniej odłozyć ją znacznie w czasie. Planuję zaszczepić natkę tylko na różyczkę i to jak będzie starsza.
Tusen to ja taka pamietliwa jestem Pamietam jak byłyśmy w ciazy i pisałaś, że tak sobie teraz odmawiasz, że po porodzie zaraz sobie zapalisz;-)
Dziewczyny ja też chcę uniknac tej szczepionki, a conajmniej odłozyć ją znacznie w czasie. Planuję zaszczepić natkę tylko na różyczkę i to jak będzie starsza.
traschka
Mama Marysi
Setana a można te szczepionki dla dziecka kupić osobno?
no i gratulacje dla ząbka!
no i gratulacje dla ząbka!
reklama