reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ależ dziś rozmowne jesteście wszystkie:-D
Młody śpi na balkonie a ja idę obiadek mu gotować... Dla nas mięsko mam, tylko kasza i surówka i wsio. Ale bajzel w kuchni, że szok:szok:

reklama
Marysia spi a ja probuje rozwiazac zagadke tajemniczego znikniecia polskich znakow i kropki z mojego laptopa!
Musze zrobic przelewy, mam troche spraw do zalatwienia na kompie i szlag mnie trafia bo nie moge wpisac kropki w adresie!!!

hej
Trasia mi sie casem tez zdazaja tego typu cuda i zazwyczaj wystarczalo ze sie zalogowalam ponownie, ejdank cos misie zdaje ze raz mialam podobnie wlasnie jak ty, przynajmniej z tymi polskimi znakami i cos wylogowaywanie nie pomoglo, M. cos dzialal ale niestety nie pamietam co. no to ci pomogłam;-)

trasia a probowalas crl lewy i shift lewy?

ja po badaniach kontrolnych do pracy...uff zabulilam 130 zł ale mam wszystko bez chodzenia sprawdzania itd :-) :tak:

zrobilismy własnie z paula obiadek na szybko :) lece jesc D:

kurde duuuuupa - właśnie wróciliśmy ze szczepienia i co się okazało nie przyjeła nas piguła bo powiedział że za dużo ludzi i już lekarki nie ma zrobiłam awanturę (bo po co niby w kalendarzu szczepień zapisała ten dzień skoro się nie wyrabiają) mamy przyjść 31 styczniua, ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Marysia spi a ja probuje rozwiazac zagadke tajemniczego znikniecia polskich znakow i kropki z mojego laptopa!
Musze zrobic przelewy, mam troche spraw do zalatwienia na kompie i szlag mnie trafia bo nie moge wpisac kropki w adresie!!!
Nie wiem jak pomoc, ale kropke wstaw z jakiegos tekstu za pomoca kopiuj, wklej

No i ja sie witam!

Hejka!

Setanko dzieki za odpowiedź...my sie jeszcze cycujemy i to fest a fest więc masz rację...chyba dlatego takie grudki u Malwinki...mam nadzieję że to niuegroźne

ironia jak Benjaminek?

Trasia może Ci klawisz alt nie działa

U nas dzisiaj na obiad gyros, ziemniaczki pieczone i sałatka z rukoli :)

UWIELBIAM kopytka :-D Ale nie chce mi się robić :-p

Za to posprzątałam dzis łazienkę, ogarnęłam kuchnię, a zaraz Ediś dostanie deserek, Kalimba swoje papu i spadamy na spacerek :-)

reklama
dzieki dziewczyny
probowalam wszystkiego lacznie z wejsciami do rejestrow i przywracaniem systemu, oczywiscie wlaczanie i wylacznie kompa, wylogowywanie, zmiana jezykow tez nie pomogla
No i Misia miala racje - nie dziala mi klawisz alt i kropa hahaha:)
I nie chca sie naprawic,,,

Do góry