reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

sory ze tak wam rozbijam temat krecikowy :(

ale czy to moga byc zeby? mlody dzis 5 kupek biegunkowych zółte jasne wodniste lub sluz... a teraz ciemnazielona prawie czarna! :nerd: co znaczy taki ciemnozielony kolor?

reklama
a moze po czymś co zjadł taki kolor? to nic strasznego - takie zabarwienie; ale że aż 5 kupek to może jak najbardziej wskazywać na ząbkowanie;

Aestima - Ninka przez pierwsze 3 miesiące od naszego powrotu ze szpitala była innym dzieckiem; niby obecna, ale gdzieś w swoim świecie (oczywiście ryczę gdy to piszę); dopiero po tych 3 m-cach wróciła - znów się śmiała, tak szczerze, całą sobą, w oczach znów był chochlik itd. Więc chyba już "odchorowała" tamte wydarzenia... mam nadzieję...

WITAJCIE

My z Julią już nad morzem, dziś była piękna pogoda ale spacer nadmorską promenadą dopiero jutro. Internet działa na chwilę obecną więc muszę ponadrabiać zaleglości w czytaniu.
Przesyłam buziaki wraz z powiewem zdrowego nadmorskiego powietrza :-)

witam wieczornie :)
dziś montowali nam rolety w kolorze ekri w naszym domku, wyglądają pięknie, uwinęli się w 1,5 h a 1500zł poszło a to i tak po mega rabacie :szok: niby na 2 piętrze mieszkanie ale na przeciwko naszej kamienicy jest taki mały bloczek i tam lubią stare babcie wisieć cały dzień w oknie :wściekła/y: nawet przebrać by się nie można było nie mówiąc nic o jakimś tulonku kurcze jak ja tego nie lubię, a takie wścibskie babcie tylko czyhają na jakąś akcję :no::angry:

jutro idziemy na szczepienie no jestem ciekawa ile Kundzioch waży ale pewnie nie przybrał za wiele, bo ostatnio przez zęby nie miał w ogóle apetytu nawet deserków nie chciał jeść nie mówiąc już o obiadkach a i z cycka wydaje mi się że mniej ściągnął :-(

A ja musze się pochwalić dziś wyszła nam górna jedyneczka:) to już 3 ząbek do kolekcji a kolejny obok juz widać wiec pewnie lada dzień sie przebije mam nadzieje że wtedy Bianka zacznie normalnie sypiać

moj dzis prawie nic nie zjadł i już świruje ;( na kolacje 3 łyzeczki kaszki i dwa łyki z kubka doidy - wlałam mu tam kaszke bo tylko tak mógł coś przełknac :( :-( boję się że mi się odwodni ;(

Doris, fajnie Wam! Bawcie się dobrze :-)

Angel, gratulacje :-D

Mamusia, trzeba po prostu przeczekać ten okres.

Ironia, nie bój się. Bardzo często podchodź do niego z jakimś piciem. Niech weźmie łyczek, dwa, a za jakiś czas spróbuj znowu. Ja w ten sposób przyzwyczajam Ediego do picia. W ten sposób zawsze dostarczysz jakieś płyny i się mały nie odwodni - jakoś przetrwacie ten trudny czas :*

reklama
Do góry