reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej :-)

Ja miałam dziś na obiad krokiety z kapustą i grzybami! <pycha> Sama robiłam!
Aestima przesyłam wirtualnego kopniaka!!! 3maj się Kochana i nie dołuj... Choć wiem że ciężko tak...

Mnie też dopadła chandra :-( przeczytałam o tej Lipcówce... i jestem w szoku!
Oczywiście zaraz zaczęłam sobie siebie wyobrażać. Czy mój Tomek dałby sobie rade beze mnie...
O tym jak jej Rodzina musi się czuć!
Zostawiła 5miesięczne dziecko... Niedługo Święta... miała być ich 1 wspólna Gwiazdka...

W głowie się nie mieści!
Coraz częściej zastanawiam się: gdzie jest Bóg i czy istnieje?! :no::sorry2:
ehhh...

Brak słów!!! :wściekła/y:

U Nas mały sukces: Antoś zasnął po 20 minutach (nadal na mnie) ale odłożyłam go do łóżeczka i śpi sam! :tak:;-)

mykam trochę sprzątnąć.. muszę skorzystać z tej błogiej ciszy :-)

reklama
Mrsmoon, u nas półki pełne, co tam się u Was dzieje????:szok: Ja daję mu czasami te z rossmana, właśnie dlatego, że bio a od kiedy w tym rankingu okazało się, że kosmetyki babydream takie dobre i bez chemii- moje zaufanie do ich produktów jeszcze wzrosło:tak: Kupiłam 5 hippów i 5 baby dream

ja jednak słoiczkom hippa bardziej jakoś wierzę, jakoś marki własne nie wzbudzają mojego zaufania, no ale może się przekonam:-)wzięłam wodę i 1 słoiczek - to na dobry początek;-)
Aestima nie wiem co się dzieje, tu wszystko na pniu wykupione zawsze...biedna "warszawka" rzuca się na promocje:-Dhehe i ja to piszę, hehe:-D:-D:-D widać jestem jedną z nich

Aestima a Mieszkowi te słoiczki smakują?! Bo chyba się skuszę na kilka za tą cenę... ;-)

dzięki za info Dziewczyny!

A u Nas otworzyli Biedronkę :-):-D i pieluchy Dada za 19,99 zł- to poszłam i kupiłam 6 opakowań. (w sumie 3 za darmo) :tak:

Maja na podłodze buja się na czworakach i krzyczy dadadadadadadada...:-D komiczny widok. Wasze dzieciaki pewnie już od dawna gaworzą, a moja Maja dopiero tym dadada zainaugurowała gaworzenie ze 3-4 dni temu, dlatego mnie to tak bawi;-)

Aestima no nie dziwię Ci się, że na powrót M się cieszysz skoro z czymś słodkim wróci:-DMam tak samo;-)

reklama
Do góry