reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
ja z malym rowniez :) ale problem zwlec sie zrobic mleko i przebrac malego hehe ;) dlatego M się zaoferował ze moze codziennie wstawac jak benio obudzi sie o 7 :-)

M. w ogóle nie słyszy jak Marysia się budzi więc chyba nie powierzyłabym mu nocnej opieki:) Marysia obudziła się jak dotąd co najmniej 5 razy, zapowiada się ciekawa noc... :(

u mnie kolejna bezsenna noc:szok:to chyba na okres bleee, akurat wczoraj bylam tak zmeczona ze poszlam spac do dominiki przed 21 do tego maz tak strasznie kaszle po ekscecach piatkowych ze nie moglam tego huku zniesc, a norebrt wytrabil na noc 210 z kaszka sinlac i chyba spi do tej pory bo widze butelka nieruszana:szok::eek:podejrzane:eek:
ironia u nas tez jakis problem z kupami, najperb byla biegunka a wczoraj robil kupsko chyba z 10 razy, w miare normalna, tylko na koniec dnia jakas taka dziwna-dostal danie z krolikiem, moze tam bylo cos co tak na niego podzialalao:eek:ma juz cala pupe poparzona:no:
madziolka, kati kciuki zacisniete&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
iza i jak malao nocy??
mrsmoon czesc sowo:-)
trasia u nas nie ma mowy zeby K wstal w nocy do malego jak ja z nim spie, bo zanim on sie zwlecze(niby go kregoslup boli) to ja zdaze wyskoczyc z lozka i dac dziecku juz mleko:-Dto wy jeszcze na facebooku dzialacie? macie na to czas:eek:
czesc aestima nasza ekologiczna mamo:happy:
mgordon dol finansowy opanowany?

Hej,
mrsmoon, może i bym się nie wkurzyła, ale miałam wczoraj wieczorem wyjść! No ale jak wrócił, to już nie umiałam się na niego gniewać:-)
Marta, tak, taka ze mnie ekologiczna mama, że hej- śmieci ostatnio nie daję rady segregować, tylko na łapu capu wrzucam wszystko do jednego wora w pośpiechu:zawstydzona/y: I baterie wczoraj do zwykłego kosza wywaliłam, bo szczeerze jak mają leżeć i czekać aż zaniesiemy do specjalnego pojemnika na baterie, to nigdy z syfu nie wyjdziemy, bo ostatnio wszystko w naszym domu leży i czeka... Na szczęście wczoraj sterta prania doczekała się wyprasowania:-) No , nic, trzeba będzie do dobrych nawyków powrócić żeby dziecku dobry przykład dawać:tak:
Ironia, u nas w nocy wstaję ja a nad ranem 5,6,7- zależy o której Młody wstanie, dziś 4:40 opiekę przejmuje Michał. I tak do 7:50, bo o tej do pracy wychodzi a szykuje się do niej z młodym- Mały grzecznie w leżaczku towarzyszy mu w kąpieli jak M się kąpie, goli, potem w kuchni jak je ( i zmywa, bo to jego poranny obowiązek). Także ja ko 7:50 wstaję chyba, ze czasem mnie najdzie ochota na wspólne śniadanko z mężem.
Jak Benio?

Iza- i jak???

Kati, Madzioolka- &&& Współczuje i zazdroszczę Wam- sama już nie wiem co bardziej..

Wiecie co mój ancymon w nocy zrobił ??? Ściągnął sobie półśpiochy i spał w samym bodziaku:-D Skubany.

reklama
Do góry