reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Trasiu wiem czytałam ale to i tak 40 km :-( ale się zastanowię i przedyskutuje sprawe z M.

mati sie obudził zadowolony i sie bawi :-)

Hej, wróciłam od lekarza. Ta rotacja kręgów, to nie takie straszne coś jak mi się zdawało, ale trzeba rehabilitować, a żaden reh. nie tknie mnie dopóki jest podejrzenie naczyniaka... Żeby go wykluczyć trzeba więc zrobić rezonans co przy karmieniu nie wskazane (zwłaszcza jeśli miałam już rtg i tomograf) .. no ale mam skierowanie z napisem pilne- mam się zapisać, choć Pani doktor powiedziała, ze 2 m-ce poczekam... Czyli być może za 2 m-ce koniec karmienia?:sad: Gorzej jeśli to będzie naczyniak ( jest opcja, ze to naczyniakowatość wrodzona bo urodziłam się z 2 i ostatnio ten na ręce...), bo wtedy co pół roku rezonans ( czy się nie powiększa...) i wtedy rehabilitować nie można, a ja już 4 m-ce bardzo cierpię. Eh, podłamałam się, więc Ironia- łączę się w bólu- dzisiejszy dzień do d...

mrsmoon, dopiero doczytałam pytania, tak chodzi o vat czyli nie wzrosną o 23% tylko z 8% na 23%- źle wyraziłam się.
Ale które rozmiary? Których więcej lepiej kupić teraz??? Do 92??

oj karolcia - bidulo ty moja :-( co to za syf te naczyniaki eh... niech ten dzien sie skonczy bo naprawde zwariuje... :confused2:

tatus składa ciuszki Beniowe, benio spi a ja jeszcze koncze prace i ide sobie chlapnąc wino bo zwariuje albo sie zabije o własne nogi.. :eek:

reklama
Aestima do 86 włącznie są niżej opodatkowane teraz, 92 już na 22%, więc przy wzroście podatku o 1% ubranka od 92 wzwyż nieznacznie podrożeją. Warto do 86 teraz kupować

Do góry