reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej, my dziś o 12.30 mamy szczepienie...mam sraczkę ze strachu, proszę o Wasze magiczne kciuki za Maję, mam nadzieję, że będzie tak jak u Benia, Tymka i Miesia...ale mnie żołądek boli:-(

Hej i ja się witam! U nas bez zmian dzisiaj Malwina cycoliła 6 razy w nocy...kiedyś chodziła spać o 21,00 potem o 2,00 cyc, potem o 4,00 i o 7,00 a teraz nie wiem co się z nią dzieje i tak już 2 tydzień idzie...dzisiaj się za nią biorę i będzie zasypiać w łóżeczku...ciekawe czy damy radę...na podwórku jakos szaro i buro ale nie zwalnia nas to ze spaceru...wczoraj byłam na zakupach...kupiłam kurtkę po wielu poszukiwaniach ale byłam załamana bo w cyckach ciężko mi się zapiąć...normalnie czasem rozm 42 na mnie nie pasował....w biodrach 40 a w cyckach nawet 42 nie dał rady...ale pocieszam się ze rozmiar rozmiarowy nie równy

Aaga to się strachu najadłaś...mam nadzieję że wszytko będzie u Was dobrze

ironia za serduszko Benisia też 3mam kciku &&&&&&&&&&&&

Asinka spóźniony 5 miesięczny buziak dla Tymusia :*

Mamusia
fajnie że Tymonek dobrze zniósł szczepienie...u nas ostatnio było koszmarnie

Trasia ależ się ogromnie cieszę że w końcu wiesz co i jak z alergią Marysi...a Tobie należy się szacunek za wytrwałość w diecie...nie jedna by się poddała

mrsmoon kciuki za szczepienie Mai &&&&&&&&&&&&&

chyba pochwaliłam ...przez 2 h Tymek płakał non stop nie wiadomo z jakich przyczyn, na kolanach źle, cyc źle, smok źle nawet jak z nim chodziłam na rekach też źle wreszcie zasnął ale tak to chyba miałam wtedy jak były kolki...masakra
Misia - dzięki Kochana, a tak na marginesie ja mam Tymoteusza a Asinka ma Tymona ;-), wiem że skróty tych imion mogą być takie same (Tymek) i dlatego rozumiem że łatwo się pomylić ;-)

Misia - ja to zawsze miałam małe piersi i zazdrościłam laskom które miały czym oddychać, zawsze chciałam mieć takie "problemy" co one, teraz wiadomo że rozmiar się zwiększył i mam takie akurat ale aż się boję co będzie jak przestane karmić piersią

my doszlismy do wniosku ze mamy jakies dziwne dziecko bo od 3 tygodni dokladnie nie plakał ani raz...:eek::eek: wstaje smieje sie zasypia smieje sie w dzien tak samo. az uszy wiedna od tego chichrania heh

skad sie takie dzieci biorą? chyba ze to zapowiedz przed wielkim rykiem:-D

reklama
Do góry