reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry kochane:-)

Nie było mnie z wami dwa dni bo musiałam oswoić sie z myślami. We wtorek miałam sadny dzień, moje zycie leglo w gruzach ale juz wszystko nabiera kolorów.
ANTOS po kontrolnym USG ma rozpoznany refluks znacznie większy niż dwa miesiące temu i to jest niepokojące bo wraz z wiekiem przestrzeń powinna sie zmniejszać a nie zwiększać, wiec mam skierowanie do Centrum Zdrowia Dziecka do kliniki chorób przewodu pokarmowego, ale to mały problem bo najgorsze jest to ze po USG główki mamy rozpoznanie " zmiany poniedotlenieniowe" co to znaczy a no znaczy tyle ze wraz z wiekiem to co było do tej pory opisywane ze jest w normie to teraz jest grubo ponad norme. Czekam na tel z CZD kiedy mamy jechać na konsultacje i co dalej????
Ze wszystkim sobie poradze bo najważniejsza jest trafna diagnoza, jak juz ona będzie to bede wiedziała co robić, najgorsze to czekanie... ta niepewność.., tyle pytań i żadnej odpowiedzi.

Wczoraj miałam rezonans głowy, dziś ma być wynik ale juz wiem ze kolorowo nie jest, bo okulista podejrzewa jakies zacienienie w dnie oka; wiec z doświadczenia wiem ze mowa o krwiaku bądź tetniaku. Zobaczymy po 13 co napisze mądry doktor.

To tyle u nas. O i Antula sie obudził wiec koniec pisania. Bede zagladala bo juz wszystko co miałam zrobić w domu zrobiłam.

Przepraszam ze zawracam wam głowe moimi problemami ale musiałam wyrzucić z siebie wszystko zeby zacząć myśleć pozytywnie.

Miłego dnia.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
O rety, Agatko! Trzymam kciuki i daj znać koniecznie po telefonie z czd. ! Strasznie mi przykro, że tyle problemów zwaliło się Wam na głowę:( A Twój rezonans, to w związku z tymi bólami? O której ten wynik? Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno żeby ten wynik był jednak dobry, a Ty proszę daj znać.

agatko.....o czym ty w ogole piszesz:-( oczywiscie trzymam mocno mocno kciuki, zeby to sie dobrze poukladalo. mimo wszytsko widze, ze masz wilka sile w sobie.....sciskam mocno przesylam promyki slona bo u nas dzis peiknie swieci

mi sie robota nic dzis nie trzyma, zle sie cuzje dlatego skorzytsma z pogody i pojde na spacer,zeby sie dotlenic....moze sie lepiej poczuje

Witam!!
Nie było mnie tu chyba z tydzień, ale podczytywałam co u Was. Ale nie jestem w stanie Wam odpisać :zawstydzona/y: U nas weekend minął bardzo spokojnie, pomijając kłótnie z Sz. W sobotę byliśmy na urodzinach u szwagierki, a w ndz.odwiedziliśmy moją ciocię. I tak później minął pon, wt i środa. Wczoraj miałam jakąś mega werwę i zrobiłam ciasto, sałatkę i dobry obiad, a Tymuś mi oczywiście na to pozwolił. Ostatnio to się z Niego taki aniołek zrobił... Grzeczny, do wszystkich się śmieję, leży sam na macie i się bawi, mimo, że Go strasznie dziąsełka swędzą.
A dzisiaj mamy dzień luzu :tak: Obiad został od wczoraj, posprzątane mam, więc spokój :-)
W sobotę wybieram się z Tymkiem na basen i już nie mogę się doczekać...
Tyle o nas.
Agata trzymam kciuki za Was &&&& Na pewno będzie wszystko dobrze, bo nie może być inaczej.

Ale ze mnie wyrodna matka:-D Już drugi dzień z rzędu zamiast iść na spacer wystawiam MIesia o 11 na balkon w foteliku samochodowym (ubranego i opatulonego rzecz jasna) i dzięki temu mogę coś w domu porobić, bo odkryłam ,że on śpi tylko na dworze. A na spacer chodzimy za to ok 15, więc Mały sporo w ciągu dnia się dotlenia. Ugotowałam zupkę dla nas, gotuje się Miesiowa, chatka ogarnięta i chyba jeszcze papryki Anapi zrobię. Któraś z Was robiła? Ten otworek ma być duży??

reklama
Do góry