reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dziewczyny, nie martwcie się, nasz Misiulek, to tak przybierał, że lekarze za głowę się łapali, a teraz zwolnił- 7800 waży. Niektóe dzieci bardzo szybko przybierają, potem stoją inne po troszeczku, ale sukcesywnie. Bardzo możliwe, że na roczek czy dwa ich waga będzie podobna, choć jedna teraz waży 6 z hakiem a druga 8 z hakiem:tak:

Doris, a Dominisia ile ważyła w tym wieku?? Może Jula drobna z natury, ja to wiecznie na 3 centylu byłam jako dzieciak i teraz dorodna ze mnie dziewczyna, nie martw się i nie porównuj!

Ironia, papier toalet.??? Te dzieciaki to potrafią:-D ok, to nie zostawiam go już z chustkami...

reklama
Zeberko, tulam!
U nas noce są podobne od jakiegoś czasu, ale ja mam 1 dziecko a Ty troje... Bidulko, pewnie jesteś totalnie wykończona. I do tego Jas chory. Trzymam kciuki więc za spanie Bartka i powrót Jaśka do zdrowia!!!!!!!

zeberko ja także przytulam i współczuję szczerze nocki.Myślę ,że to mogą być znowu ziąby u Bartusia.Moja Gracjana też bardzo niespokojna ostatnio,wszystko podgryza i wrzeszczy co chwilę.Co do zaglądania w lustro to ja już poza twarzą nie zaglądam:zawstydzona/y:Najgorszy ten nieapetyczny brzuch...a jeszcze mój mąż od kilku dni chodzi na siłownię(dla zdrowia podobno) chyba żeby mnie dobić :crazy:
mrsmoon :baffled: to chyba jaja to ogłoszenie...:rofl2:

aestima ja też bym go nie zostawaiała z tymi chusteczkami.Pamiętam mojego brata córa pod chwilową nieuwagę rodziców powyciągała sobie kilka z paczki i wypijała "soczek" fujjjjjjjjjjjjjjj

Zebrra współczuję :-( i tulę. Z Tymkiem też miałam do niedawna takie przeboje, czasami budził się nawet co godz. Padałam wtedy na gębę... Na szczęście trochę Mu się już polepszyło, czasami prześpi 6 godz, a czasami 2-3 godz. Trzymam kciuki, żeby Bartusiowi się szybko unormowało :-)
Katamisz wiem o czym mówisz... mam tak samo :-( Patrzeć na siebie nie mogę... Jeszcze jakieś 7 kg do wagi sprzed ciąży mi zostało + 5, które chciałabym zrzucić :-( Dobrze, że mój Sz. mnie pociesza, bo chyba bym nie dała rady... Głowa do góry!!

Katamisz, ja też nienawidzę pociażowego ciała...:( Boję się, ze karmienie dobije cycki:( Zawsze byłam z nich zadowolona a ostatnio jakieś takie...:-(
W dodatku nigdy jeszcze nie miałam takiej ochoty na słodkości jak teraz. Nie jestem w stanie sobie odmówić!!:-:)-(

Aestima...Dominika tak ze 450g cięższa była w wieku Julii.

Zeberko....przytulam, ale wierzę że dajesz radę. Ty taka silna kobieta!!!! Buziaki

Asinka...Tymek...duży chlopczyk

a my szykujemy się do wyjścia na zakupy obiadowe. Julka ubrana w nowo zakupione wczoraj ubranka
(ale się chwalę :-))
100_4008a.jpg

Buziaki!!!

Asinka mi też jakieś 5 kg (ale już przed ciążą przytyłam, więc w sumie więcej), ale waga od 3 miechów stoi w miejscu:wściekła/y::angry::crazy:

KAtamisz, piszesz, że u Bartka to może zęby, może u naszego też? A jak dziąsła wyglądają normalnie, to jest szansa, że to zęby???

doris śliczna Juleczka i jaka szczęśliwa z nowych ciuszków :tak:Miłego dnia :*

aestima ja nigdy nie byłam z biustu zadowolona to i teraz nie jestem, za to z brzucha po 1 ciąży byłam mega dumna!!Był piękny i mega umięśniony a teraz...flak i kilka rozstępów wylazło:zawstydzona/y:Nic mi nawet nie mów o słodyczach bo ja ich nie jem...ja je wpierdzielam jak głupia!!Zdarza mi się Igorowi coś tam zjeść a potem dziecko krzywo patrzy na matkę :nerd: Totalnie nie potrafię sobie powiedzieć "nie".

asinka to u Ciebie mniej kg do zrzucenia.Mi brakuje 9 do wagi sprzed ciąży :baffled: i jakoś od 2 mies stoi jak zaklęta ta waga.

reklama
aestima a Mieszko jak się zachowuje??Ślini się strasznie i wszystko ląduje w dziubku??Bo u nas jeszcze 2-3 tygodnie temu dziąsełka były blade a mała już zaczynała być niespokojna, gryzc mnie po brodzie np :)

Do góry