reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

[ale tez mam kilka jakiś materiałowych pozytywek, które "przepieram" tylko z wierzchu i wrzucam na noc do zamrażarki (alergolog kiedyś poradziła taki sposób na pozbycie się zarazów ;))
[/COLOR][/I]
To mnie zdziwiłaś bo mnie uczyli, że w zamrażalce bakterie "usypiają się" i nie rozmnażają, nie rozprzestrzeniają, bakterie zabija tylko wysoka temperatura powyżej 64C bodajże;-) Ale może to same banialuki :-)

reklama
dziękuję dziewczyny...
Znikam na jakiś czas, ostatnio tylko wam marudzę. że chora, zmęczona, mało mleka... może wystarczy wprowadzania tej grobowej atmosfery na forum. Będę zaglądać, buziaki:)

Trasia, nie znikaj... Od czego jest to forum jak nie od tego żeby mieć komu się wyżalić, pomarudzić??? Zresztą bez Ciebie byłoby tu smutno strasznie:tak:

ja bym pewnie potraktowla te zabawki para aby zabic bakterie, pozniej mozna wytrzec do sucha i moze plamy zejda. Ja wrzucam do pralki co sie da, ale bez przesady, bo przeciez lada chwila maly bedzie lizal podloge :-D wiec niech sie pomalu uodparnia.
trasiu dolaczam sie - mimo ze boli to musisz jesc, polecam kaszki dla dzieci, polplynne ale sycace.

Trasiu, napisałam, że w nocy Marysia będzie miała piersi pełne mleka, oczywiście Twoje piersi, teraz jak to zobaczyłam, to padłam ;) Twoje piersi pełne mleka do dyspozycji Marysi, to miałam na mysli ;) Wierzę, ze załapałaś ;)
No i bez żartów z tym znikaniem!!!

Misia, dzięki :)

Aestima, tak w woreczku, ale tak czy inaczej zawsze najpierw staram się jako tako uprać...

Dubeltówko, nie wiem, pewnie niektóre bakterie są w stanie uśpienia, a inne giną, nie mam pojęcia. Alergolog mówiła, żeby tak robić, więc przekazuję dalej :)

reklama
Do góry