reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Agatka, Ty to dzielna babka jesteś- 4 facetów na głowie, w tym dwóch malutkich i jeszcze praca...
Antoś taki wielki jak mój Mieśko w jego wieku!:)

Zebra, ja chyba zbankrutuję, na spacerze właśnie byliśmy i boski sklepik znalazłam....

Który kupić???:-) P1100449.jpgP1100447.jpg

Ten z autkiem piękny, ale ten biały na chrzest (już w domu) bym mu ubrała i cieplejszy chyba...

reklama
Agata witaj:-) To dobrze, że rzuciłaś się w wir pracy, siedzenie i rozmyślanie jest w takich sytuacjach najgorsze...Rzeczywiście Antoś rośnie jak na drożdżach, moja Maja pewnie za jakieś 2 tyg. dobije do 7kg. Chyba we mnie się wrodziła, bo mąż ponad 4kg ważył po urodzeniu, a jego ojciec 5,5kg:szok:i babcia sn rodziła, a kobitka raczej drobna była...
Aestima z autkiem sweterek boski!!! ja bym ten brała, a and torbą z misiem rozmyślam właśnie przez Ciebie!!!

Ostatnia edycja:
Od rana was tylko podczytuję, robię dziś przegląd kartonów z większymi ubrankami na zimę. Mam więc wielkie pranie i prasowanie na okrągło. I przeorganizowanie komody przy okazji. Zajęcia dziś odwołałam bo wciąż mam gorączkę. Sił mam trochę więcej niż przez ostatnie dwa dni ale te afty mnie dobiją. Mam ochotę wyciąć sobie gardło. M. kupi mi fiolet w aptece, jak to nie pomoże to niech mnie uśpią bo nic nawet przełknąć nie mogę. Głodna chodzę. Albo mielę jedzenie na papkę.

Aestima ja chcę tą torbę z misiem!!! Jest boska! Niestety nie stać mnie:( Kupiłam dywan w sobotę i moje oszczędności zniknęły. Do tego odwołalam dziś lekcję co onzacza mniej kasy:( I co ja teraz biedna zrobię? Ja chcę tą torbe!!!
A sweterk wzięłabym biały, kochma takie zimowe wzory. Taki jakby lekko skandynawski:)

AGATA ale ci Antoś rośnie! A to że leniwy to nie dziwne, przeciez to facet:) Ich trzeba zwykle zmuszać do pracy.

dubeltówka ja też mam wielką nadzieję, że Marysia nie zarazi się ode mnie. Ale gdyby miała się zarazić to chyba już byłaby chora, co? DObrze, że twoje dziewczyny nie podłapały nic od ciebie.

Anapi kolorowa kołderka Marysi mnie ostatnio dobija, bo ona zamiast spać ogląda ją z każdej strony i zasnąć nie może. Tarmosi ją w łapkach, nakrywa sobie głowę, odkrywa, rozkopuje, ma przy tym kupę zabawy:)

witam sie i ja pozno troche :)

rano byliśmy na spacerku po świeży chlebek, zjedliśmy kaszeczke i teraz drzemiemy :) o 15 bedzie obiadek :) kropki juz znikneły wiec chyba jednak dynia :)

zeby wieczorami idą wiec karmienie jest mordęgą :-(

asinka - jak przetrwaliscie nocke?
aestima - ty to masz nosa do zakupów :) super te ciuszki :)

Trasia, oj Ty biedna:( Kuruj się...

Tak się zachwycacie tą torbą z misiami, że zaczynam załować, że zamówiłam piłki...;-)
Sweterek wezmę jednak jeden- żeby kupić dwa. to trochę za drogo... W końcu MIeszkowej teściowej musi się podobać, to niech już będzie ten biały:))

reklama
Aestima e tam, z piłkami też jest świetna tylko mnie dziewczynkowa więc dla Marysi bardziej miś pasuje:)

A teraz pytanie z serii tych bardziej żenujących:
ręcznika dla dziecka po kąpieli używacie tylko raz i dajecie do prania? Czy używacie jednego np dwa razy?

Do góry