reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

zebra - no wlasnie nic nie widac :( ale chyba idą bo placz przy jedzeniu i ciagle gryzienie..wiec masc na wieczor i spokoj jest, ale poki co dziaslo nie jest spuchniete

trasia - ja tez chce juz siedzacego benia co bedzie zajadal gotowane warzywka :)

zebra - a jak dzieci ucza sie siadać? bo jakos tego ie ogarniam..czy jak leza na pleckach zaczynaja se wyginac w mostek czy co najpierw robią, żeby się tego nauczyć? raz na dwa dni daje malemu lapki i on niby sie podciaga ale czy siadania trzeba jakos uczyc czy jak?

u nas dzis rolady po slasku kluski slaskie i modro kapustka :) na deserek mamy goraca czekolade z bita smietanka i torcik jagodowy a na kolacje saaltke z kurczakiem ;) ALE rozpusta :D

reklama
misialinka wielkie gratulation dla syna:tak:
ironia prezent na wypasie,sama bym chciała taki,szczególnie tę kawę z kupek,masz linka?
traschka oj uwierz mi,że jakbyś musiała to byś wstawała;-)

co do siadania to Kalina podnosi głowę i tułów,a jak ją złapę za raczki to siada.

my na prezenty mamy taki patent,że każdy losuje jedną osobę i jej kupuje,w ten sposób każdy dostanie prezent i można kupić coś konkretniejszego dla jednej osoby niż drobiazg dla wszystkich.robimy tak ze względu na dużą ilość osób.

rosół zrobiłam,kotlety schabowe spanierowałam,ziemniaki obrałam,buraki gotuję,czekam na chłopaków jeszcze,bo wracają z W-wy.

misia ty masz dziś wypasiony obiad-smacznego:tak:

Ironia, dzieciaki siadają z czworaków :) Czyli najpierw muszą nauczyć się stać na czworaka, a potem z czworaków sadzają pupę i na koniec podnoszą rączki :)

Ależ szalejecie w kuchni :) A mnie się dzisiaj nie bardzo chce gotować, więc udka same się upieką ;) do tego zrobię szybko sałatkę jarzynową, a na kolację dzieciaki zażyczyły sobie hot-dogi (takie drożdzowe im robię z parówką, serem i pieczarkami w środku)

musza byc dobre te hot dogi :-)

maly jeszcze spi po bajce o mamutku :) wiec tata prasuje mama odpoczywa a zaraz idziemy kuchnie posprzatac i jak sie mlody obudzi idziemy na spacer n wybory.. :)

pojecia nie mam jak mlodego ubrac :-/ chyba wezme podkoszulek na ramiaczkach bluzka z dl rekawkiem cieplu swetr albo polarek i kocykiem go przykryje i czapa :) jak myslicie?

dzięki dziewczyny za poradę jutro pójdę z tą blizną do lekarza ale chyba z czymś takim to chyba do ogólnego co?
ja się zwijam bo jedziemy z Tymkiem do Malborka po kolejną "porcję" rzeczy na przeprowadzkę ahhh kiedy to wreszcie się skończy...

Ironia, ja ubrałam małego w bodziaka, rajstopki i taki sweterkowy śpiworek, do tego miał czapę, ale taką cieniutką bawełnianą, bo i tak główka w kapturku leżała...

O taki...

1756722219

Mamusiu, tak do ogólnego, on pokieruje Cię dalej...

Witam się z Wami
Niestety mam taki okropny dzień, że tylko zdążyłam poczytać co u Was... Zdrówka dla wszystkich schorowanych!! Taka pogoda straszna. My się na szczęście trzymamy, ale za to psychicznie wysiadam... Wszystko przez Sz... Właśnie wyprowadził się ode mnie, po popisie swojego chamstwa wobec mnie... Mam dość :-:)-(

reklama
Do góry