reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Traschka, ale napięcie wprowadziłaś:-Dteraz całą noc będę myśleć co wykombinowałyście:-)
My dziś miałyśmy masakryczny dzień, Asia marudna, chyba po tym anty refluksowym mleku:wściekła/y: i kupki też nie zrobiła. Nie wiem sama czy nadal je podawać czy wrócić do poprzedniego.
Może jutro trochę nadrobię bo dziś już opadam z sił, dobranoc
Olga witam Cię serdecznie;-)

Hej,
no mi też udało się położyć już małego spać :) Od 2 dni dostaje wieczorem mm z kaszką ryżową i przesypia wtedy 21-3 i potem 7 :) Wcześniej tylko na piersi pobudki były co 2-3h :/ Poza tą wieczorną butlą to pozostałe karmienia są już z cyca, więc staram się nie mieć wyrzutów sumienia.. tym bardziej, że nie mamy żadnych komplikacji brzuszkowych, a poza tym wieczorami to mam jakiś spadek formy i mleka mało i Antek straszne awantury nam robił... Po 3 tyg. prób spasowałam i na to jedno karmienie dostaje mm - wtedy i Antek i mama szczęśliwi ;).
Dziewczyny, czytałam, że niektóre z Was stosują Cerazette (ja też). I mam z tym problem, bo prawie non stop mam jakieś plamienia (a to już 3 opakowanie). Niby gin powiedział, że zdarzają się często na początku, ale chyba to już za długo trwa? Czy też tak macie?

Hejka! Wreszcie chwila wytchnienia...Malwina śpi (uczę ją spać w łóżeczku bo cos jej się ostatnio na rękach usypia) i Benjamina mam chorego...angina się okazało...wrócił ze szkoły z temp 39,5 st...poza tym spacerujemy z Malwiną ile się da...pogoda ładna więc trzeba korzystać... no i marchewka u nas idzie dobrze...Małej aż się uszy trzęsą...wczoraj Wam pisałam że kupki nie robiła...ledwo to napisałam to taką kupę zrobiła że jak żyję to nie widziałam takiej na oczy....była MEGA WIELGACHNA aż po szyje...leżała tak w niej na przewijaku 5 min bo niewiedziłam z której strony się do niej zabrać...hehe...w weekend ciężko mi będzie zajrzeć bo jutro sprzątanie i czas dla rodzinki a w niedziele idziemy na chrzciny do siostry męża ale się postaram

Olga witaj w naszym gronie! Mam nadzieję że teraz nie będziesz się skrywać

Trasia i Doris co wy kombinujecie fajnego...?

ironia jak ja jestem na dole a Malwina w sypialni to mam chyba dalej niż Ty do sąsiadów...a nianie sobie spraw będziesz mogła częściej do sąsiadów uderzać

mrsmoon ja też się zastanawiam już nad spacerówką...bo w gondoli leżec nie chce, nawet jak jej tył podniosę...w foteliku jest grzeczna ale nie chce ją w tym wozić bo to niezdrowo

Hej kochane, ja wpadłam ponarabiać, mam nadzieję, że nie poszalałyście z postami??:)

Póki co tylko na tę stronę udało mi się zerknąći

Trasia- linkownia? super! Ja wiecznie mam problem żeby odszukać potrzebne linki ( nie zapisuję na bvieżąco) A może jeszcze wątek Promocje? sama chciałam założyć... bo w zakupowym jak na targu a tak na wszelkie promocyjne pieluchy i inne dzieciowe akcesoria byłby osobny? Co myslicie?

Olga- witaj:) Ja dostałam receptę na azalię przedwczoraj . Ponoć skład identyczny co cerazette... Czytałam, że można kilka m-cy plamić. Decyzji co do brania jeszcze niepodjęłam...

reklama
uff Patrycja uspana ale coś marudna była i nie chciała zasnąć chyba ma skok bo wcześniej ładnie zasypiała. Ja już po kąpanku i odpoczywam.
Jutro pewnie też nas nie będzie bo jest piekna pogoda i jak m jest w domku to staramy się czas spędzić w trójkę na maksa.
Trasia - tak to jest dokładnie ta mata, sprawdza się bardzo fajnie i jest nieziemnsko kolorowa, my ją mamy na dywanie mała fajnie ćwiczy na niej leżenie na brzuszku i turlanie.
Olga - witaj :)
Ironia - dobry pomysł z komórką, my narazie niani nie mamy
larvunia - jak słonik sie zrobi to czekam na zdjęcie :-)
Misia - u nas gondola tylko jak mała usnie bo inaczej to jest krzyk że nic nie widzi. Ewidentnie się rozpycha bo jej boki przeszkadzają
Aestima - to duży chłopak z Misia ;) ciekawe jaki będzie wysoki jak dorośnie :)

Do góry