Witaj
Olga czytałam, że na bieżąco u nas jesteś :-).
Zrobiłam dziś test na mojej córce, odciągnęłam jej mleko i dałam z butli, żeby szybciej się najadła, i faktycznie, pociągnęła 50 ml w dwie minuty i odleciała, twardo śpi teraz, ciekawa jestem jak długo, męczące stało się dla mnie wstawanie co dwie-trzy godziny, tzn. nad ranem mogę tak wstawać ale jeden dłuższy sen by się przydał, no zobaczymy. Zaraz też zmykam bo oczy mi się kleją, nie dość, że mała się budziła to jeszcze mąż mnie zbudził bo film oglądał i później poszedł spać, potem zasnąć nie mogłam, potem mała się obudziła, potem mąż wstawał o 3 bo miał służbowy wyjazd, więc właściwie średnio spałam tej nocy, dlatego ten mój dzisiejszy eksperyment.
Podczytuje Was codziennie ale nie mam kiedy cokolwiek odpisać, a jeszcze mąż na urlopie (no właśnie taki ma urlop, że musiał służbowo wyjechać - chyba następnym razem po prostu trzeba zaplanować jakiś wyjazd żeby go nikt z urlopu nie ściągnął, bo niby jest na urlopie a czuję się tak jak by go nie było) no i tak cały dzień coś się dzieje, że jak już znajdę chwilę to tylko zdążę pobieżnie przeczytać co u Was i już mała domaga się co bym się nią zajęła, nie jest specjalnie absorbująca, ale widzę, po niej, że coraz więcej uwagi trzeba jej poświęcać, bo się najzwyczajniej na świecie dziecko nudzi. A wystarczy się odezwać i od razu uśmiech od ucha do ucha. Więc wnioskuję, że po prostu chce zwrócić na siebie uwagę.
Ironia oj chyba by mi było dziwnie zostawić mała tak samą i pewnie co chwilę bym latała, teraz mam ją dosłownie za drzwiami, drzwi lekko uchylone a i tak zaglądam od czasu do czasu, no takie mam jazdy, więc współczuję dylematu, ale chyba faktycznie lepiej położyć go spać niż męczyć niepotrzebnie.
mgordon to i tak masz dobrze, ja już trzeci okres po porodzie dostałam, wprawdzie ten jest pierwszym owulacyjnym, dwa poprzednie były tylko takie mocno skąpe, no ale mimo wszystko podpaska musiała pójść w ruch. Za to ten był okropny, lało się ze mnie niczym z kranu, nie nadążałam z wymianą
trasia Chyba o ta matę chodzi co ją Ivonka kupiła
http://allegro.pl/mata-podlogowa-hit-cenowy-wys-do-miast-5zl-i1794431610.html