reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

kati może poproś pediatrę o Viburcol? To są czopki homeopatyczne, nam bardzo pomogły i szwagierce też. Można je stosować od pierwszych dni życia. Słyszłąm też coś Gripe Water (czy jakoś tak) ale nie wiem od jakiego wieku można stosować.

reklama
mamusiucóreczki nie ma się czego bac !! Naprawde, bez znieczulenie nie jest źle... ja nawet nie pomyślałam przez chwile w trakcie żeby coś mi dali... a wiedziałam ze jeszcze troszkę i się skończy i mała wyląduje na brzuszku a nie w brzuszkuj :)

Witam Was :-)
Kati ja mam teraz to samo :-( I mam taką załamkę, że szkoda gadać... Ciotka do mnie dzisiaj przyjechała z pomocą. Mały nie mógł kupki zrobić, to wsadziła mu termometr do pupulki i pomogła przystawić do cyca. Także jak pojadł, to zaraz kupka poszła. Ale jak na razie nic nie się nie zmieniło. Mały ma ataki darcia się i nawet cyca wtedy nie chce. Walczę jak mogę :-:)-:)-(
Nie jestem w stanie poczytać co u Was. W każdym razie gratuluję wszystkim Nowym Mamusią i trzymam kciuki za te nierozpakowane &&&&
Buziaki :*

kati może poproś pediatrę o Viburcol? To są czopki homeopatyczne, nam bardzo pomogły i szwagierce też. Można je stosować od pierwszych dni życia. Słyszłąm też coś Gripe Water (czy jakoś tak) ale nie wiem od jakiego wieku można stosować.
potwierdzam, Gripe Water rewelacja; chyba po 1 m-cu można stosować, ale jak odstawię małego od cycka sprawdzę w ulotce jeszcze;

tak - po miesiącu:tak:
z tym że u nas , w przypadku córci, sprawdził się rewelacyjnie - ale ona miała dość niewielkie kolki przez niecale 2 tygodnie; maluch ma problemy brzuszkowe i tu już sama Gripe Water (mówię o tej Woodwards Gripe Water) to za mało, trzeba łączyć z czymś innym (w naszym przypadku z Esputiconem).

witam,
ja mam termin na jutro i dzisiaj wieczorem zaczal mnie brzuch bolec jak przy @ i takie skurcze pojawiaja sie co jakis czas. nie sa silne , ale troche bola :( czy to oznaka, ze cos sie zaczyna ??

reklama
Do góry