reklama
nutria
Mama X 2009
Witam się poniedziałkowo!
Coś w nocy spać nie mogłam i mnie mdliło strasznie w nocy :-(
Poza tym coś sie dziwnego dzieje z moim organizmem. Na nic nie mam ochoty. Mięso i kiełbasa tak mi śmierdzą, że nie daję rady!!!! Na nic nie mam ochoty z jedzenia. Mogłabym jeść tylko na okrągło pomarańcze i wafelki.
O co tu chodzi??????
Doris.. a może jesteś po prostu w ciązy?? ;-)
wiem.. mi też wszytko śmierdzi i to różne rzeczy tak w zależności od dnia...
hehe chętnie :-)
a powiedzcie mi dziewczyny jak wasze włosy? muszę myć włoski praktycznie non stop tak mi się przetłuszczają wszyscy mówią, że mają super włosy w ciąży a ja mam okropne
mnie też się przetłuszczają.. bezsensu.
ponoć ładne włosy to wiecie.. dobrze nawilżone. kiedyś tam specjalnie smarowano włosy łojem...
uff udało mi się ubrać a nie jest to takie łatwe, piersi mam tak ogromne, że wszystkie bluzki robią się na mnie za krótkie teraz to już mam chyba 85 G
no to ja lecę po badania i na zakupki :*
niedługo wróce ! buziaki !
Ironia - teraz biegiem marsz do dobrego sklepu ze stanikami... niech Ci jakis sensowny dobiorą.
ale zapewne jeszcze będą rosły i rosły... ech
Larvunia - jeśli zrobisz i Ci wyjdzie, to poproszę przepis
Agabre, śniadanie muszę mieć solidne, od kiedy mniej mnie mdli - od kilku dni. Wcześniej wchodziła mi tylko zupka mleczna albo jajko sadzone. Później jem mniejsze ilości, a częściej.
Kurdeeeeeeee, a ja na długi weekend jadę z K. i jego rodzicami do moich :/ Będą się poznawać. 250km w jednym samochodzie, ja z chorobą lokomocyjną... tyle wrażeń... Jak nie dostanę rozstroju żołądka, to będzie dobrze
zolza- powodzenia na tym wyjeździe.. i jeszcze z chorobą lokomocyjną - nie zazdroszczę. ale - z drugiej strony będziecie to mieli za sobą wreszcie!
dzieciaki śpią, ja też idę się drzemnąć! pa
Ja się wzięłam za szukanie materiału na jutro do szkoły dla syna. Bardzo to pracochłonne. Wieczorkiem nie będzie kiedy a jutro rano brykam zawieźć Igora do szkoły i pędzę na USG. No i tak czas zleci, nawet nie ma czasu się pomartwić....
Moje włosy też się przetłuszczają. Przed ciążą mogłam myć włosy raz, dwa razy w tygodniu. Właśnie, muszę się umówić do fryzjera, bo mam długie i już mi jest ciężko na głowie - do tego moje włosy są wszędzie... muszę je troszkę ściąć.
Mam pytanie co do jajek sadzonych. Smażycie je tak, żeby żółtko się zupełnie ścięło? Ja lubię płynne żółtko, ale wyczytałam, że w ciąży surowego żółtka nie wolno. Teraz mam dylemat. Nie wiem, czy takie lekko podsmażone można zaliczyć do surowego.... ?!
Moje włosy też się przetłuszczają. Przed ciążą mogłam myć włosy raz, dwa razy w tygodniu. Właśnie, muszę się umówić do fryzjera, bo mam długie i już mi jest ciężko na głowie - do tego moje włosy są wszędzie... muszę je troszkę ściąć.
Mam pytanie co do jajek sadzonych. Smażycie je tak, żeby żółtko się zupełnie ścięło? Ja lubię płynne żółtko, ale wyczytałam, że w ciąży surowego żółtka nie wolno. Teraz mam dylemat. Nie wiem, czy takie lekko podsmażone można zaliczyć do surowego.... ?!
zolza- powodzenia na tym wyjeździe.. i jeszcze z chorobą lokomocyjną - nie zazdroszczę. ale - z drugiej strony będziecie to mieli za sobą wreszcie!
dzieciaki śpią, ja też idę się drzemnąć! pa
Ha ha, no tak - odbębnić swoje i mieć z głowy
Kolorowych snów
Cóż, ja też tak lubię, ale jakoś się boję i robię tak, żeby nie było płynne, a ewentualnie w środeczku trochę "mokre"...
Aestima
Fanka BB :)
A ja lubię mokrą jajecznicę, ale w ciąży sobie na nią nie pozwalam... lepiej dmuchać na zimne.
Lęcę gotować zupkę pomidorową na domowym przecierze i z pełnoziarnistym makaronem- po weekendzie obfitym w niezdrowe żarcie przyda się dzidziusiowi coś baaardzo zdrowego
Lęcę gotować zupkę pomidorową na domowym przecierze i z pełnoziarnistym makaronem- po weekendzie obfitym w niezdrowe żarcie przyda się dzidziusiowi coś baaardzo zdrowego
paulinka2104
Zaangażowana w BB
ile tu się mozna dowiedzieć... nawet pojęcia nie miałam że nie mozna sobie na takie jajko sadzone pozwolić...
reklama