reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

uff udało mi się ubrać :) a nie jest to takie łatwe, piersi mam tak ogromne, że wszystkie bluzki robią się na mnie za krótkie :) teraz to już mam chyba 85 G :)
no to ja lecę po badania i na zakupki :*

niedługo wróce ! buziaki ! :D

reklama
Larvunia,...... Piekłaś kiedyś ciasto w kombiwarze?

nie nie pieklam.. wlasnie w naszych kulinariach pytalam o jakis tort bez pieczenia heheeh...
ja tam robie w tym wszystko z miesa :tak: i zapiekanki tez wychodza z makaronow :tak: codziennie w nim cos sie robi u nas :tak: frytki, mieso, buleczki, warzywa, zapiekanki.... procz ciast :sorry2: Ale moze trzeba cos sprobowac kiedys ;-)

zołza 5 kanapek? Gdzie to mieścisz dziewczyno ;) ja jem mało ale muszę często wtedy mniej mdli :)

Dzisiaj zabieram się za jedno z moich popisowych ciast, ale musi ono trochę poleżeć, żeby było zjadliwe (tak ze 2-3 dni) Akurat rodzice się do mnie wybierają na długi weekend, więc trzeba coś przygotować :)

Larvunia - jeśli zrobisz i Ci wyjdzie, to poproszę przepis :D

Agabre, śniadanie muszę mieć solidne, od kiedy mniej mnie mdli - od kilku dni. Wcześniej wchodziła mi tylko zupka mleczna albo jajko sadzone. Później jem mniejsze ilości, a częściej.
Kurdeeeeeeee, a ja na długi weekend jadę z K. i jego rodzicami do moich :/ Będą się poznawać. 250km w jednym samochodzie, ja z chorobą lokomocyjną... tyle wrażeń... Jak nie dostanę rozstroju żołądka, to będzie dobrze :p

hej dziewczyny:) ale mnie tu dawno nie było... ile nowych dziewczyn:tak: witam nowe mamusie:-)
widzę że nie tylko ja serki topione wcinam;-) ale zawsze to lepsze niż chleb z masłem...
strasznie dużo piszecie ale jakoś spróbuję nadrobić:tak:

Witajcie laseczki :-)

Rzadko tu bywam, aczkolwiek jestem na bierząco co się u Was dzieje.
U mnie samopoczucie o niebo lepsze. Mdłości już prawie nie mam, zmęczenie już też minęło.
Mam nadzieję, że teraz będę częściej pisać, bo odzyskałam chęć do życia. Miałam 2 miechy wyjęte z życia.
Piszecie o tym jedzonku ciągle, a ja tylko ślinkę przełykam. Nawet nie chce próbować tych przepisów, które tu serwujecie, bo jestem takim antytalentem kulinarnym, że głowa mała...
Larvunia a dla mnie jedna skromna bułeczka by się znalazła?? :-D

a powiedzcie mi dziewczyny jak wasze włosy? muszę myć włoski praktycznie non stop tak mi się przetłuszczają :( wszyscy mówią, że mają super włosy w ciąży a ja mam okropne :(

Moje włosy są w opłakanym stanie. Wypadają garściami. Nie wiem czy to przez ostatnie farbowanie , czy przez te zmiany hormonalne.

Ja też mam USG prenatalne 25 listopada jak kilka dziewczyn. Będziemy się wspierać nawzajem :-)

dziewczyny z mila checia Was wszystkie ugoszcze bo mi brakuje odwiedzin znajomych hehehe.. buleczki w tedy hurtowo zrobie hehehehe
emiolka bedziemy sie wspierac :tak:

Moje włosy są w opłakanym stanie. Wypadają garściami. Nie wiem czy to przez ostatnie farbowanie , czy przez te zmiany hormonalne.

uuu to współczuje tych problemów z włoskami... u mnie na szczęście ich nie ma a przynajmniej na razie...

Larvunia cały czas mi chodzą po głowie te twoje racuchy... musze komuś powiedzieć żeby mi takie zrobił bo z moim talentem to co najwyzej bym coś popsuła:)

hej kochane wróciłam z przychodni :) nibyy wszystko ok ale kilka wyników mnie martwi i nie wiem co o tym myslec :(

własnie zjadłam 2 koreczki kaszubskie i sałatkę warzywną :)

reklama
Ironia, a co nie tak z tymi wynikami? Napisz nam w wątku badaniowym. Ja też mam nie za dobrą morfologię, chociaż pierwsza wyszła idealnie. I też nie wiem co o tym sądzić.

Do góry