mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Ironia - nie martw się Kochana każdemu się trafi gorszy dzień ale na pewno jutro będzie lepiej, głowa do góry ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas to samo i do tego moglby jesc co godzine kupy niby byly ale nie wiem co sie dziejechyba dzisiaj jakis ujowy dzień mały wybudza sie co chwila, stęka kupy nie może zrobić ;-( leżenie na brzuskzu ruchy nogami nic nie pomaga :-(
chyba dzisiaj jakis ujowy dzień mały wybudza sie co chwila, stęka kupy nie może zrobić ;-( leżenie na brzuskzu ruchy nogami nic nie pomaga :-(
(
u nas to samo i do tego moglby jesc co godzine kupy niby byly ale nie wiem co sie dzieje
super ze sylvia pojechala
albo rodza albo cycuja ja dzis jakis kryzys podlapalam, bo moja dominika daja czadu i po prostu nie mam cierpliwosci do jej marudzenia i kaprysow, musze byc dla niej konsekwentna bo by nam na glowe weszla a z drugiej strony mam wyrzusty sumienia zeby jej jakos nie urazic i zeby nie poczula sie odepchnieta i serce mi sciska z zaluA gdzie Wy Mamuśki jesteście? Rodzicie?