reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Chętnie Was puszczę :-) To mój organizm wariuje, nie Ja 

Dzastina222
Czekam..
Doggi od Poznania do mnie jest jakieś 100 km.... to moze zapakuj sie w autobus i zapraszam... moze po drodze urodzisz i miałabyś za darmo przejazdy Pksu.. hi hi hi... a gdzie rodzisz? Bo moja siostra rodziła na Polnej i bardzo sobie chwali
A ja ide sie kimnąć chwilkę... może sie uda chociaż na 5 minut oko przymknąć...
A ja ide sie kimnąć chwilkę... może sie uda chociaż na 5 minut oko przymknąć...
Hej Mamuśki...
Normalnie mam deprechę, dalej w dwupaku a tu tyle maluchów się rodzi a ja dalej nic :-( Chyba najbardziej przeterminowana już jestem.
Olejek na mnie nie zadziałał, nawet mnie nie przeczyściło, tylko okropną zgagę po nim miałam :-( Wczoraj miałam znowu problem z netem i dlatego nie relacjonowałam na bieżąco. Kurcze, jak ja zazdroszczę wszystkim rozpakowanym mamusiom.
Dziś mam ktg, zobaczymy co pokaże..
Normalnie mam deprechę, dalej w dwupaku a tu tyle maluchów się rodzi a ja dalej nic :-( Chyba najbardziej przeterminowana już jestem.
Olejek na mnie nie zadziałał, nawet mnie nie przeczyściło, tylko okropną zgagę po nim miałam :-( Wczoraj miałam znowu problem z netem i dlatego nie relacjonowałam na bieżąco. Kurcze, jak ja zazdroszczę wszystkim rozpakowanym mamusiom.
Dziś mam ktg, zobaczymy co pokaże..
Doggi od Poznania do mnie jest jakieś 100 km.... to moze zapakuj sie w autobus i zapraszam... moze po drodze urodzisz i miałabyś za darmo przejazdy Pksu.. hi hi hi... a gdzie rodzisz? Bo moja siostra rodziła na Polnej i bardzo sobie chwali![]()
hehehe, ale jak po drodze urodze bedzie lipa
Saffi łyknij więcej tego olejku... ja dziś chyba se pierdykne wieksza dawkę, bo mnie takze nie czyściło... Skurcze były (ale to akurat na porządku dziennym
reklama