reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

nieeee to nie to mamusiu mialam teraz serie co 3 minuty,a le teraz miałam dopiero po 6 minutach... wiec chyba wycisza się... no cóż może jutro :p

reklama
mamusiu Olcia to mała menda :p

Ok mykam do łóżeczka się położyc... w razie w będę pisała esy... ale myślę, że do zgadania jutro rano na forum :) Dobranocka :*

DOGGI podjedź na IP może twoje skurcze już rozluźniły szyjke i teraz czekasz tylko na parte; co ci szkodzi podjechać, tak to będziesz wiedziała co dalej robić.

Ja chyba już dzisiaj będę spała z telefonem w ręku, jakoś strasznie jestem ciekawa co dzisiejsza noc przyniesie.

Dnia 7 czerwca, o godzinie 1.33 na świat przyszła najcudowniejsza i najpiękniejsza

Michalinka,

i wraz ze swoją mamusią pozdrawiają wszystkie ciocie.

Witamy Cię na świecie okruszku i rośnij szybko ;***

Ale miałam czucie żeby teraz wejść na forum- Larvunia urodziła!!!!!!!!! Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Michalinko witaj na świecie :):):)

A ja spać nie mogę, za oknem już jasno i już pewnie nie zasnę..... wszystko mnie swędzi, dobrze że dziś wizyta u ginka może coś mi powie na to bo się wykończę fizycznie i psychicznie.....

reklama
Witam!!
Ja całą nic przy telefonie, ale przez te skurcze nie miałam siły wstać wcześniej i napisać nowości :-( Skurcze niestety rozeszły się po kościach, także dopiero późno w nocy zasnęłam.
Larvunia jeszcze raz ogromne gratulację :-)
Angel i Zołza trzymam mocno kciuki za Was &&&&&&&&&&& Oby to już dzisiaj było.

Do góry