reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
no to niezła specjalistka z tej Twojej Olci, tak mamusię ćwiczyć ;-)
DOGGI podjedź na IP może twoje skurcze już rozluźniły szyjke i teraz czekasz tylko na parte; co ci szkodzi podjechać, tak to będziesz wiedziała co dalej robić.
Ja chyba już dzisiaj będę spała z telefonem w ręku, jakoś strasznie jestem ciekawa co dzisiejsza noc przyniesie.
Ja chyba już dzisiaj będę spała z telefonem w ręku, jakoś strasznie jestem ciekawa co dzisiejsza noc przyniesie.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja chyba nie zasnę tak mi masakrycznie gorąco że szok, mam taki zimny pot aż mi słabo, buuuuuuuuu
tusenfryd18
Fanka BB :)
Cos znowu spać nie mogę:-(
Strasznie jestem ciekawa co u larvuni,mam nadzieje że szybko da znać.
Strasznie jestem ciekawa co u larvuni,mam nadzieje że szybko da znać.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Dnia 7 czerwca, o godzinie 1.33 na świat przyszła najcudowniejsza i najpiękniejsza
Michalinka,
i wraz ze swoją mamusią pozdrawiają wszystkie ciocie.
Witamy Cię na świecie okruszku i rośnij szybko ;***
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ale miałam czucie żeby teraz wejść na forum- Larvunia urodziła!!!!!!!!! Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Michalinko witaj na świecie 

A ja spać nie mogę, za oknem już jasno i już pewnie nie zasnę..... wszystko mnie swędzi, dobrze że dziś wizyta u ginka może coś mi powie na to bo się wykończę fizycznie i psychicznie.....
A ja spać nie mogę, za oknem już jasno i już pewnie nie zasnę..... wszystko mnie swędzi, dobrze że dziś wizyta u ginka może coś mi powie na to bo się wykończę fizycznie i psychicznie.....
tusenfryd18
Fanka BB :)
Ja chyba też nosa miałam
Kurde naprawde coraz mniej sie nas nierozpakowanych robi.

Kurde naprawde coraz mniej sie nas nierozpakowanych robi.
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam!!
Ja całą nic przy telefonie, ale przez te skurcze nie miałam siły wstać wcześniej i napisać nowości :-( Skurcze niestety rozeszły się po kościach, także dopiero późno w nocy zasnęłam.
Larvunia jeszcze raz ogromne gratulację :-)
Angel i Zołza trzymam mocno kciuki za Was &&&&&&&&&&& Oby to już dzisiaj było.
Ja całą nic przy telefonie, ale przez te skurcze nie miałam siły wstać wcześniej i napisać nowości :-( Skurcze niestety rozeszły się po kościach, także dopiero późno w nocy zasnęłam.
Larvunia jeszcze raz ogromne gratulację :-)
Angel i Zołza trzymam mocno kciuki za Was &&&&&&&&&&& Oby to już dzisiaj było.