reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
uff jak gorąco u mnie chyba na burze się zbiera bo jest niemiłosiernie duszno aż nie wyrabiam i chyba przez to niskie ciśnienie tak fatalnie sie czujemy.
Ja już mam naleśniki zmiksowane i zaraz idę je piec a potem mąż przyjeżdza i jakoś czas nam zleci
Marta24 - trzymam kciuki żeby wszystko było ok!! &&
Silva - cieszę sie że u Nutrii w porzadku i że jest oazą spokoju, widzę teraz światełko w tunelu że może uda sie zapanowac nad tym chaosem ;-)
Marta - nie dziwie ci sie że szukasz informacji jak wiesz ze masztermin ustalony, ja mam podobny charakter że chciałabym wszystko wiedzieć co mnie czeka tylko bałabym sie zeby nie wpaść w panike ;-)
mysia23 - zgadzam się , teraz wypełniami sobie luki wolnego czasu a potem to nie będzie czasu zeby komputer właczyć

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki w poniedziałek, mam obronę, na 17.30, mam nadzieję, że jak spojrzą na moje brzuszysko to puszczą mnie szybko bez zbędnych pytań, a teraz zakuwam, już niedużo zostało, ale wolałabym żeby był już poniedziałek, godz. po 18 :) żebym już to za sobą miała. Obym tylko a całości do tego czasu została bo pojawiły się u mnie lekkie skurcze, na razie bardzo słabe i szybko przechodzą (po kilku sekundach) no ale wcześniej tego nie miałam, oby do 17.30 wytrzymać a potem niech się dzieje co chce, na wszelki wypadek torbę wezmę ze sobą bo na obronę do Gdańska muszę z Elbląga dojechać

aneczka wielkie kciuki dla ciebie!!! Koniecznie daj znac jak poszło! Podziwiam cię naprawdę, ja bym nic nie potrafiła powiedzieć na obronie w 9 miesiącu. Mam wrażenie, że anwet swojego adresu bym nie potrafiła powtórzyć:)

polezałam i wstałąm zobaczyć co u Was i jak tam moja tarta...
więc Doggi ratuj!!!! chcialam ten swoj rozciapany rabajbaj i go mam...ciasto od godziny sie juz nie piecze..wiec pomyslałam,ze nałoze sobie kawałeczek..i mozna go jest łyzka..nie wiem czy za duzo dałam owocow?czy za bardzo sie rozbełtały...piekło sie o wiele dłuzej niz wg.Twojego przepisu i cale sie rozpada:( smaczny rabarar zmieszany z kruszonką jem łyzką :(

ide sie dalej położyc bo jakoś mnie ogarnęło zmeczenie...zdrzemnełam sie na poł godzinki ale chyba za mało....
u nas nie pada-ominie nas chyba ta burza..słonko raz jest raz go nie ma...dzis be zupałów-przyjemnie na zewnatrz...ja sama bo męzus znow na budowe.dzis zmaga sie z podwójną bramą garażową i choćbym chciała,to nie mam jak mu pomóc..-choc się oferowałam;-)więc w zamian chciałam to ciacho upiec by miał na wieczór a wyszła papa:-(

reklama
a ja się właśnie dowiedziałam że moja siostra będzie miała operację, straszne bóle miała ni z tego ni z owego poszła do lekarza i okazało się ża ma kamienie żółciowe takie duże że muszą cały woreczek usunąć, we wtorek idzie na ustalenie daty operacji, strasznie jej współczuje biedna ta moja siostrunia... :-(

Do góry