reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

KATAMISZ mnie tez to dziwi, ze można tak z marszu iść na zabieg; myśle ze POLKAJKA miała aktualne badania na ten pierwszy termin CC; bo przecież w trakcie zabiegu może sie wszystko zdarzyć pacjent i lekarze musza być przygotowani na rożne problemy; w medycynie jak w kinie wszystko sie może zdarzyć. Mam nadzieje ze wszystkie pozostałe dziewczyny zakwalifikowane do CC sa do tego prawidłowo przygotowane.

MISIA jeszcze raz gratuluje pieknotki:-)

LARVUNIA twój synek to taki słodki przystojniak, wygladacie tak słodko ze aż łezka w oku sie kręci z radości.:tak:

CINAMON gratuluje dziennego synka; to naprawde trudne zadanie oswoić dziecko z dentysta.;-)

I dalej zapomnialam....

reklama
no mlody w przedszkolu juz ;-)
zaraz meza odprawie i sama bede w domu z psem :sorry:
Ponuro jakos na dworze u nas... kurcze.

tusen nie martw sie , ja tez wstawalam gdzies 6 razy na siku ;-) ..jeszcze troszke.
zolza jeszcze troszeczke ;-) Nooo i mam ulge, naprawde :tak:
katamisz no kurde jeszcze tyle musze czekac az bedzie pozniej wstawal ;-)
Dzastina hehehehe, no moglabym juz urodzic... moze Twoj sen sie zisci i jutro urodze ;-) Choc nie zapowiada sie na to...

Hej Mamuśki :-)
Ale tu ruch od rana, a od przedwczoraj to już w ogóle. Nie nadrobie, nie ma szans... Poczytam przynajmniej co tam dzisiaj u Was słychać.
Żadna się wczoraj nie rozpakowała, te nasze dzieciaczki naprawdę chca być czerwcowymi ;-) Malwinka Misialinki jest przecudowna, normalnie do schrupania :-)
Ja wczoraj calutki dzień u teściów spędziłam, na świeżym powietrzy w ogródeczku pod parasolem... Teściowa mi tylko dogadzała ;-)
Chce oznajmić wszystkim, ze dołączam do grona mamusiek spodziewających się cc. Moją wizytę opiszę na wizytowym.
Miłego dnia Wam zyczę, pomimo burz które nadciągają nad Polske..
A wogóle to slyszałyscie? Małgorzata Dydek-ta koszykarka nie zyje, była w czwartym miesiącu ciąży...

hej, witam Was ;-)

ależ miałam dziś koszmary- śniły mi się szczury i myszy- MASAKRA!!!

Idę sobie zrobić śniadanie i włączyć jakiś film...
Nie mam dziś ochoty na pisanie :-(

miłego dnia

cześć Mamusie!
Larvunia....te Twoje pobudki o 5 rano...masakra!
Agata R....Ty naprawdę jesteś dzielna, tyle wytrwałaś, skończyłaś 36 tc, nie masz pessara a Malutki dalej w brzuszku sobie siedzi. Gratulacje!!!
Tussen, Saffi właśnie słyszałam w DDTVN że mzarła ta koszykarka.
Zołza...do mojej cc jeszcze równy tydziń a w szpitalu mam być dzień wcześniej.
Katamisz, Dzastina, AgatkaT ... cześć :-)

reklama
Polkajka - kciukasy zaciśnięte czekamy na wieści !! :D

Larvunia - coś spania nie ma twój maluch :) nie wiem czy wszystkie dzieciątka tak mają? :-) Pociesz się mnie dziś sikanie obudziło o 5, a jak już wróciłam do łóżka to mały fikał i tyle było ze spania więc o 5:50 siedziałam już w kuchni i robiłam paste na kanapki :p

agabre - znam ten tekst jest cudowny... :-) aż się popłakałam...enty raz... :-) strasznie płaczliwa jestem ostatnio !! w szpitalu az wysłali do mnie psychologa bo mysleli ze mi coś jest, a ja po prostu sobie chlipie :-)

Agatka R - dzień dobry :) może się coś powoli u Ciebie rozkręca? Mnie nic konkretnego nie boli a czuję że wszystko osobno mi strzyka, pika i w ogóle...dziwne uczucie.. po prostu mi w środku źle i nie potrafie powiedzieć co konkretnie mi jest...

Doris - tydzień minie jak z bicza strzelił ! ja już robie w gatki bo spostrzegłam że zostało mi jeszcz 3 dni... dziś już o 5 mówie do M, że to nasz ostatni piątek w życiu kiedy jesteśmy sami :)

Tusen - szkod tej koszykarki, a czy ona w ciaży nie była? nie wiem czy dobrze kojarze ale tak coś chyba słyszałam..

katamisz, zołza, agatka, saffi, dzastina i inne brzuszki - dzień dobry :-)

Ja właśnie się obudziłam bo po sniadaniu o 6 padłam jak kawka i dopiero teraz wstałam :) M zawiózł moje siuśki na ostatnie badanie :-)

Zaraz to chyba wszamie drugie śniadanko, bo zrobiłam taką pyszną paste serową ze świeżym koperkiem, że aż ślinka leci ! Ktoś chce?

:rofl2: Chyba będzie dzisiaj fajny dzień :-)

Do góry