reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Kati- piszesz leniwy dzionek u rodziców..ja mam tak samo..zawsze u nich mi tak dobrze...czuję sie jak dziecko-tylko z brzuszkiem;-)-takie rozpieszczanie jest przeeeeeprzyjemne:tak:;-):-) co do tych "zabiegów" na przyspieszenie to:
bo szyjka sie szybciej skróci, będzie bardziej miękka i "wymasowana" :-)
podoba mi się zwłaszcza ostatnie słowo:-)
Trasiu- mi też nieraz nie chce się odbierać telefonów..bo każdemu mówić to samo to męczące..wiec nie jesteś sama
Blusia udanego Dnia Mamy i Taty w złobku:-)&&& za wizyte
Katamisz napewno rollsy są pycha...jak Ci się kształt nie widzi to zamknij oczy i rozkoszuj się ich smakiem;-)a synuś to dyplomata u dentysty-z tego co widzę;-)hihi
Mysia uwielbiam takie zakupy do domu...kocham dopieszczac każdy kąt..a teraz to mamy przynajmniej powód by kupowac nowe,bo nowy członek rodziny w drodze:tak:&&&za wizytę
Cinamon- Ty nie praktykuj takie rannego wstawania,bo o tej godzinie ja się staram na drugi boczek obrócić ;-) i jeszcze oko zamknąć...i gratuluje tak dzielnego synka:-)
Asinka mnie juz od jakiegos czasu jak wstaje na siusiu to ciągnie podbrzusze i ogolnie caly brzuszek jakos kłuje..więc się człapie do wc wytyczoną scieżką
Setana &&&& za wizytę i powodzenia z roletkami;-)no i fajnie,ze rodziców bedziesz miec obok-zawsze to jakoś bezpieczniej jak się nie jest samej.
Tusen-super,ze mąż taki szybki,bo przynajmniej następnym razem wiesz jak potrafi się zmobilizować i być szybiutko!dobrze,ze wzystko OK..widzisz zawsze lepiej się upewnić i sprawdzić niż samej zachodzić w głowę co sie dzieje. zazdroszcze usg..ja 2 tyg.temu ostatnio widziałam synka:-(ale pocieszam się,że jeszcze 2-3tyg i zobacze Go na żywo;-)
Larvunia tez tak miałam z tydz.temu z ta kolką..strasznie sie przestraszyłam,bo nie wiedziałam,ze takie kłucie to kolka...połtorej godz.lezałam na boku bo żal mi było meza obudzić a sama nie mialam sily i łzy w oczach...udanego Dnia Mamy w przedszkolu:-)
Zołzik Ty już tak bliziutko końca,więc bądź dzielna!!!
Doggi mam nadzieje,ze dzis bedzie ok!zycze Ci lepszego samopoczucia

reklama
Ja dziś wraz z moim mężem wybieramy się do mojej mamki z życzeniami :) Znów będzie wyżera tradycyjnie, jak u mami :p

W ogóle mój stary się obudził przed chwilą, wstaje i mówi "nie chce cie znac, zawiodłem się na Tobie !!" i foch.... hahahahahhahaha okazało się, że miał sen... poszliśmy na imprezke a ja go zdradziłam i on cały sen płakał i próbował zabic kolege swojego z którym to go zdradziłąm (warto dodac ze w zyciu prywatnym NIE TRAWIE tego ziomka) hahahha ale się uśmiałam z niego :p a on taki silnie załamany się obudził... Mój mężuch kochany, on to mnie jednak kocha :)

witajcie w ten piekny sloneczny dzien, oby slonko swiecilo dla was mamusie kazdego dnia!!!!!!
korzystam dzis z pogody bo cos w weekend ma sie spaprac i w koncu wynioslam laptopa na dwor....mi sie juz przestalo spieszyc z tym porodem, w sumie dobrze mi tak jest na razie, cisza w domu a ja robie sobie co chce. niestety jutro musze sie stawic w szpitalu na ktg i i tak przezkolejny tydzien i pewnie spedze tam duzo czasu na czekaniu i to mnie tak nienastraja pozytywnie, ale jak dorwe lekarza mojego to ma mi usg zrobic....dziewczyny korzystajcie z ostatnich dni blogiego spokoju......

Mamuśki przyszłe i obecne!
Najlepsze życzonka z okazji dnia Mamy!

A ja dziś zaplanowałam pyszne naleśniki z truskawkami i serkiem waniliowym. Tak żeby sobie troszkę dogodzić - ostatnio mało mam takich przyjemności. Przeważnie tylko narzekam że mi ciężko.

Dzieczyny które chodzą na KTG - mam pytanko, ponieważ będę chodzić na nie od przyszłego tygodnia. Jak często trzeba na nie chodzić?

Witam...

pogoda słoneczna ale zimno jakoś, tak chłodem zaciąga :zawstydzona/y:

jakiś nastrój lichy mam, nic mi się nie chce, mąż mnie zdenerwował, bo uznał, ze Filip za mały by go uczyć co to dzień matki, a poza tym to po co czcić ten dzień, w koło tylko jakieś imprezy - dzień kobiet, imieniny, i jeszcze dzień matki..nosz kurde..

a teraz lece na kawke do babci...

hej laski
powiem Wam że się nawet wyspałam :) pogoda u mnie brzydka i zimno się zrobiło, jestem przeraźliwie głodna a nic nie mogę zjeść bo zaraz śmigam do laboratorium na pobranie krwi i badanie siuśków, kurcze jeszcze cała wieczność zanim coś zjem

basia ja mam chodzic codziennie
mysia no sie nie dziwie, ze sie zdolowalas, jakie to przykre.....a Filipiek wcale nie maly, moja dominiska tylko 3mce od niego starsza.....ech ci faceci

reklama
mamusiu a u was tak późno można badania robic? U mnie w szpitalu tylko do 11 można oddawac mocz do badania i krew.

Do góry