reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

A poza tym, sto lat mamuśki :*

dzien-matki.jpg

reklama
Ironia, Doggi współczuje boleści nocnych :-( tulam mocno

mnie teraz boli podbrzusze jak diabli i strasznie twardy mam brzuch... tak mnie do tej pory bolało nocą lub wieczorem a nie rano...łooooo jezuuuuu zwariować mozna i głowa też lekko ide kawe zrobić... ufff

Dzięki dziewczyny... wykończona jestem, chętnie bym się przespala ale nie mogę cholerka... jak tylko się kłade i probuje zamknąc patrzydła to one sie same otwieraja :/ blehhhh... w nocy odeśpie... taki mam plan :)

Doggi, kurde, współczuję! Oby to się już rozkręciło porządnie, bo ileż można... :*

Ironia, jak się nie obróci, to przynajmniej nie będą czekać nie wiadomo ile z zakończeniem ciąży :-p Jakkolwiek, będzie git :-)

Ja dzisiaj jak na razie dobrze się czuję i dzisiaj odpoczywam, bo wczoraj się narobiłam. Wczoraj tak mnie głowa bolała i musiałam wziąć apap, żeby przeszło, bo już wytrzymać nie mogłam i miałam taki humor okropny...
Oby dzisiaj było dobrze :-) Pogoda piękna, to może się udzieli.
Kurcze, taka się delikatna i skłonna do wzruszeń zrobiłam w tej ciąży :-p Pisałam do mamy smsa z życzeniami, bo mama we Włoszech mieszka i się popłakałam... Ach, mam nadzieję,że to przejdzie.

Witam się również :) widzę, że nastroje z okazji Dnia Matki różne ;) Ja już wiem, że mi Hanula psikusa zrobiła i dzisiaj ani w najbliższym tygodniu mam się jej nie spodziewać :( No cóż, może się jednak zlituje i na Dzień Dziecka będzie chciała wyjść :) Znowu mi lekko do góry podeszła i już tak mocno nie napiera jak jeszcze tydzień temu. Nic tylko jej tatusia do roboty pogonić ;) Może coś się ruszy.

Na Dzień Matki obiecał mi pyszną mrożoną kawusię :D teraz czekam, aż z pracy wróci i zajmie się deserkiem :)

Aha, muszę jeszcze wklepać życzenia dla mojej siostry od ej synka. Mały już mówić umie, ale za malutki na składanie życzeń i chrzestna musi się wykazać inwencją ;) Znalazłam cudny tekst i jak już go wklepię to spróbuję przesłać również na forum :) Ale na początek śniadanko :D

reklama
Witam wszystkie mamuśki i życze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO tym co mają już swoje dzieciaczki i tym które będą mieć !!! Duuużo słoneczka i uśmiechów :-):-):-):-)

U mnie nocka minęła całkiem niezle, nawet nie spodziewałam się że tak się dobrze wyśpię, dzień zapowiada się słoneczny i nie gorący więc może na jakiś spacerek się przejdę. Wczoraj odwiedziłam biedronkę i kupiliśmy pakę pampersów 158 szt - chociaż chyba była ostatnia więc nie wiem czy mają ograniczoną ilość sztuk czy codziennie dostawiają.
Doggi- współczuję nocki może w końcu akcja się rozkręci - życze ci tego!!

Tusen - to super że się wyjaśniło i jesteś spokojna, my również :-)
Zołza - Edgarek jeszcze wypnie się pupcią - trzymam kciuki!

Lece coś zjeść na śniadanko

Do góry