reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej kochane kobietki...na wstępie serdeczne gratuluje wszystkim ciążówkom :-) i ja chyba też spodziewam się maleństwa-choć nie jestem już taka młoda...:zawstydzona/y: i byłaby to moja 3 ciąża,ale teścik zrobię za jakieś 10 dni żeby było bardziej pewne niż nie. Mam już prawie dorosłego syna i 3,5 letnią córkę :-) ciekawe co przyniosą najbliższe dni...być może do Was dołączę,bo według różnych kalendarzyków wychodzi termin na 20.czerwca 2011r. a więc być może powiększę ekipę czerwcówek:-D pozdrowionka dla Was wszystkich,buziaki...

Ostatnia edycja:
reklama
zrobilam test ciazowy cyfrowy,ktory pokazuje ile tygodni ma ciaza i jestem w 4 TYGODNIU!!!! Z moich obliczen to 4 tyg. i 4 dni,czyli zgadza .O Boziu ale sie cieszeSluchajcie !!! Teraz do mnie to naprawde dotarlo.

Hej Czerwcówki :)
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom :)
Widzę, że nie tylko ja w sobotę testuję :) Choć tak strasznie mnie korci żeby spróbować wcześniej, ale będę się twardo trzymać ;)
Tak mnie dziś naszło, że pewnie się nie udało i udzielanie się na tym wątku jest falstartem :( Ehh, sama nie wiem już co myśleć... Jakiś taki ponury nastój mam.

Blusia w ogóle się nie martw i nie przejmuj! Ja mam dokładnie taką samą sytuację jak Ty - tak samo za szybko zaczęłam i jeszcze te negatywne testy. Czułam, że wpisując się na forum czerwiec 2011 bez pewności mogę się tylko wygłupić. Ale postanowiłam za wszelką cenę pozytywnie myśleć - i to najlepsza recepta. Pamiętaj, że jak się nawet okaże, że nie tym razem, to nikt przecież nie będzie miał pretensji - a taka jest już nasza natura, że jakoś musimy sobie radzić z tą niepewnością. A forum jest do tego najlepsze! Moja najlepsza kumpela mnie opieprzyła, że przesadzam, skoro 3 testy mówią, że nie jestem w ciąży to znaczy, że nie jestem i już. Tak mi się przykro zrobiło - ale jakoś sobie wytłumaczyłam jej reakcję. Po prostu trzeba siedzieć na tym forum, żeby pewne rzeczy zrozumieć :) A tak w ogóle to mam jednak nadzieję, że masz fasolkę w brzuszku i za to mocno mocno trzymam kciuki. Postaraj się zrobić dla siebie coś miłego, żeby Twój nastrój się polepszył. Ode mnie mnóstwo uścisków!

Małgosia...37 trzymam kciuki! Jesteś jeszcze bardzo młoda i super, że czekasz na trzeciego dzidziusia :)))

Sloneczko31 GRATULACJE!!!!!!! Ale fajny teścik masz!! Skąd taki???

Gratulację dla wszystkich nowych mamusiek! Witam i życzę spokojnej ciąży!
trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące&&&&&

niestey nie ma jeszcze moich wyników bety dopiero jutro do odbioru i wtedy mam zadzwonić do mojego ginka umówić sie na wizytę

Gratulację dla wszystkich nowych mamusiek! Witam i życzę spokojnej ciąży! Cytuj
trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące&&&&&

niestey nie ma jeszcze moich wyników bety dopiero jutro do odbioru i wtedy mam zadzwonić do mojego ginka umówić sie na wizytę

Julisia z suwaczka wnioskuję, że jesteś w 8 tygodniu. A w jakim celu teraz robisz betę? Bez tego lekarz Cię nie przyjmie czy jak? Czy beta jest obowiązkowym badaniem?

Witaj, Małgosiu, i wszystkie Dziewczyny:)
Z pewną taką nieśmiałością tu piszę, bo jeszcze test przede mną i ostatecznie pewność nie do końca.
Ale tak już chcę pogadać, od pierwszych chwil o tym, co być może jest..
Też w tym tygodniu będę robić test - pozdrawiam wszystkie przedtestowe Kobiety!

Julisia z suwaczka wnioskuję, że jesteś w 8 tygodniu. A w jakim celu teraz robisz betę? Bez tego lekarz Cię nie przyjmie czy jak? Czy beta jest obowiązkowym badaniem?
suwaczek jest wg OM a nawet przedostatniej bo niecałe 2 tygodnie po miesiączce okazało się że jestem w ciąży :szok: ale wg usg ciąża jest o wiele młodsza i robię betkę żeby lekarz mógł porównać stan hormonalny i usg i określić czas ciąży i czy prawidłowo się rozwija

reklama
Do góry