reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej kochane kobietki...na wstępie serdeczne gratuluje wszystkim ciążówkom :-) i ja chyba też spodziewam się maleństwa-choć nie jestem już taka młoda...:zawstydzona/y: i byłaby to moja 3 ciąża,ale teścik zrobię za jakieś 10 dni żeby było bardziej pewne niż nie. Mam już prawie dorosłego syna i 3,5 letnią córkę :-) ciekawe co przyniosą najbliższe dni...być może do Was dołączę,bo według różnych kalendarzyków wychodzi termin na 20.czerwca 2011r. a więc być może powiększę ekipę czerwcówek:-D pozdrowionka dla Was wszystkich,buziaki...

Ostatnia edycja:
reklama
zrobilam test ciazowy cyfrowy,ktory pokazuje ile tygodni ma ciaza i jestem w 4 TYGODNIU!!!! Z moich obliczen to 4 tyg. i 4 dni,czyli zgadza .O Boziu ale sie cieszeSluchajcie !!! Teraz do mnie to naprawde dotarlo.

Hej Czerwcówki :)
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom :)
Widzę, że nie tylko ja w sobotę testuję :) Choć tak strasznie mnie korci żeby spróbować wcześniej, ale będę się twardo trzymać ;)
Tak mnie dziś naszło, że pewnie się nie udało i udzielanie się na tym wątku jest falstartem :( Ehh, sama nie wiem już co myśleć... Jakiś taki ponury nastój mam.

Blusia w ogóle się nie martw i nie przejmuj! Ja mam dokładnie taką samą sytuację jak Ty - tak samo za szybko zaczęłam i jeszcze te negatywne testy. Czułam, że wpisując się na forum czerwiec 2011 bez pewności mogę się tylko wygłupić. Ale postanowiłam za wszelką cenę pozytywnie myśleć - i to najlepsza recepta. Pamiętaj, że jak się nawet okaże, że nie tym razem, to nikt przecież nie będzie miał pretensji - a taka jest już nasza natura, że jakoś musimy sobie radzić z tą niepewnością. A forum jest do tego najlepsze! Moja najlepsza kumpela mnie opieprzyła, że przesadzam, skoro 3 testy mówią, że nie jestem w ciąży to znaczy, że nie jestem i już. Tak mi się przykro zrobiło - ale jakoś sobie wytłumaczyłam jej reakcję. Po prostu trzeba siedzieć na tym forum, żeby pewne rzeczy zrozumieć :) A tak w ogóle to mam jednak nadzieję, że masz fasolkę w brzuszku i za to mocno mocno trzymam kciuki. Postaraj się zrobić dla siebie coś miłego, żeby Twój nastrój się polepszył. Ode mnie mnóstwo uścisków!

Małgosia...37 trzymam kciuki! Jesteś jeszcze bardzo młoda i super, że czekasz na trzeciego dzidziusia :)))

Sloneczko31 GRATULACJE!!!!!!! Ale fajny teścik masz!! Skąd taki???

Gratulację dla wszystkich nowych mamusiek! Witam i życzę spokojnej ciąży!
trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące&&&&&

niestey nie ma jeszcze moich wyników bety dopiero jutro do odbioru i wtedy mam zadzwonić do mojego ginka umówić sie na wizytę

Gratulację dla wszystkich nowych mamusiek! Witam i życzę spokojnej ciąży! Cytuj
trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące&&&&&

niestey nie ma jeszcze moich wyników bety dopiero jutro do odbioru i wtedy mam zadzwonić do mojego ginka umówić sie na wizytę

Julisia z suwaczka wnioskuję, że jesteś w 8 tygodniu. A w jakim celu teraz robisz betę? Bez tego lekarz Cię nie przyjmie czy jak? Czy beta jest obowiązkowym badaniem?

Witaj, Małgosiu, i wszystkie Dziewczyny:)
Z pewną taką nieśmiałością tu piszę, bo jeszcze test przede mną i ostatecznie pewność nie do końca.
Ale tak już chcę pogadać, od pierwszych chwil o tym, co być może jest..
Też w tym tygodniu będę robić test - pozdrawiam wszystkie przedtestowe Kobiety!

Julisia z suwaczka wnioskuję, że jesteś w 8 tygodniu. A w jakim celu teraz robisz betę? Bez tego lekarz Cię nie przyjmie czy jak? Czy beta jest obowiązkowym badaniem?
suwaczek jest wg OM a nawet przedostatniej bo niecałe 2 tygodnie po miesiączce okazało się że jestem w ciąży :szok: ale wg usg ciąża jest o wiele młodsza i robię betkę żeby lekarz mógł porównać stan hormonalny i usg i określić czas ciąży i czy prawidłowo się rozwija

reklama
Do góry