reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima jak fajnie ze sie pojawiłaś, super czytac co u Was. Bedzie dobrze, wszystko sie unormuje i mleczko sie pojawi i krocze przestanie bolec, a w miedzyczasie widok Mieszka wynagrodzi wszystkie bóle:tak:

reklama
u nas bardziej hardcorowo, zamiast amolu uzywalismy spirytusu (my z poludnia i ukrainski byl na kazdym kroku). Mialam jeszcze sloik w domu i tak wlasnie wyleczylam ucho w zimie.

Rany dziewczyny, szalejecie z postami...
Przeczytałam wszystko, ale weny brak na odpisywanie, rany...

Aestima świetnie, ze jesteście w domku, a z laktacją to samo się unormuje, nie martw się bo stres tylko pogarsza sytuację...

Doggi i Misialina trzymajcie się, albo i nie, niech te maluchy juz wychodzą na świat!! Tylko spokojnej nocki życzę...no bo jutro ta pełnia wiec wszystko sie moze zdarzyć...

ja tez zmykam, padam na twarz, Filip mi się rozłożył i jutro z rana pewnie lekarz...sił nie mam, do tego zgaga mnie meczy...

dobrej nocki dziewczyny!!!!

Aestima- Mieszko przepiękny a to Wasze wspólne zdjęcie- Majstersztyk!

Dziewczyny, z tą pełnią to nie żarty. Jak leżałam ostatnio w szpitalu i była pełnia to taki tłok się zrobił, że nie mieli gdzie kłaść ciężarnych, a 3,4 dni po pełni było raptem 6 mamusiek. Pielęgniary mówiły, że to norma:)

Polkajka ja wiem, że to nie żarty dlatego z przerażeniem patrzę na księżyc! Swoją drogą ciekawe dlaczego tak się dzieje w trakcie pełni... u nas na południu jest jeszcze takie obłożenie na porodówkach kiedy wieje halny. Może u was w trakcie sztormu też tak jest?

reklama
Tez sie zastanawiam czemu tak jest z ta pełnia... a ona już jutro :D jak jest pełnia do porodow dużo, jak operacje nawet takie malutkie zabiegi to krowotki lubia sie wdac (moja ciocia jest pielegniarka na bloku operacyjnym i mówi ze w pełnie to nawet strach migdałki wycinac)

Do góry