reklama
traschka
Mama Marysi
kati dzięki za wieści od Misi, bidulka naprawdę ma dość...
Marta6nz
Fanka BB :)
Ja się żegnam,jeszcze poprasuje,myju i tv bo dzis cos mnie brzuszek ciągnie...psijcie dobrze i nie skrobcie zbyt dużo, bo póżniej z czytaniem się nie wyrabiam;-)
heheh.. a nie mam co pisac a pokazuje ze zyjeLarvunia, a Ty co się tajniaczysz?
tez mowie juz DOBRANOC
Misia - współczuję trzymaj się tam jakoś!
Doggi - Ty też się trzymaj ofkors!
Ja już powoli się wyłączam, obejrzę Na Wspólnej, a potem myju i lulu
Jutro mam wizytę na 11:00 - zwykła kontrola + powtórny wymaz na paciorkowca. Odezwę się pewnie w przed 13:00.
Buuuuuzi
Doggi - Ty też się trzymaj ofkors!
Ja już powoli się wyłączam, obejrzę Na Wspólnej, a potem myju i lulu
Jutro mam wizytę na 11:00 - zwykła kontrola + powtórny wymaz na paciorkowca. Odezwę się pewnie w przed 13:00.
Buuuuuzi
reklama
No to trzymam kciuki za owocne działania Misi
Dziewczyny boli mnie ucho To chyba od tego kataru. Dzisiaj jak zaczęłam smarkać to kilka razy mnie mocno zabolało. Teraz znów boli. Mam takie krople, które podawałam Jasiowi - Ototalgin. Tam jest napisane, że w ciąży i okresie karmienia piersią stosowanie skonsultować z lekarzem. Jak myślicie, mogę to użyć? Ja się chyba załamię jak coś więcej się rozwinie z tego. Nie dość, że jeszcze kaszel i katar mnie męczy to jeszcze ucho Nie chcę brać kolejnego antybiotyku, dopiero co skończyłam drugi. Buuuuu....
Dziewczyny boli mnie ucho To chyba od tego kataru. Dzisiaj jak zaczęłam smarkać to kilka razy mnie mocno zabolało. Teraz znów boli. Mam takie krople, które podawałam Jasiowi - Ototalgin. Tam jest napisane, że w ciąży i okresie karmienia piersią stosowanie skonsultować z lekarzem. Jak myślicie, mogę to użyć? Ja się chyba załamię jak coś więcej się rozwinie z tego. Nie dość, że jeszcze kaszel i katar mnie męczy to jeszcze ucho Nie chcę brać kolejnego antybiotyku, dopiero co skończyłam drugi. Buuuuu....