reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Biedna Misia, znam ten ból :( Ja już nie wiem jak mam siedziec stac czy lezec a to i tak za słabe wszystko zeby mała wypcchnąc :(

MISIA ŁĄCZĘ SIĘ W BÓLU I CIERPIENIU!!

Ja się żegnam,jeszcze poprasuje,myju i tv bo dzis cos mnie brzuszek ciągnie...psijcie dobrze i nie skrobcie zbyt dużo, bo póżniej z czytaniem się nie wyrabiam;-)

Misia - współczuję:( trzymaj się tam jakoś!

Doggi - Ty też się trzymaj ofkors!

Ja już powoli się wyłączam, obejrzę Na Wspólnej, a potem myju i lulu:)

Jutro mam wizytę na 11:00 - zwykła kontrola + powtórny wymaz na paciorkowca. Odezwę się pewnie w przed 13:00.

Buuuuuzi

reklama
No to trzymam kciuki za owocne działania Misi ;)

Dziewczyny boli mnie ucho :( To chyba od tego kataru. Dzisiaj jak zaczęłam smarkać to kilka razy mnie mocno zabolało. Teraz znów boli. Mam takie krople, które podawałam Jasiowi - Ototalgin. Tam jest napisane, że w ciąży i okresie karmienia piersią stosowanie skonsultować z lekarzem. Jak myślicie, mogę to użyć? Ja się chyba załamię jak coś więcej się rozwinie z tego. Nie dość, że jeszcze kaszel i katar mnie męczy to jeszcze ucho :( Nie chcę brać kolejnego antybiotyku, dopiero co skończyłam drugi. Buuuuu....

Do góry