reklama
Aestima, powodzenia z laktacją, na pewno się ładnie unormuje Trzymam kciuki
A wiecie, ja to się najbardziej boję jak ogarnę sytuację z dwójką dzieci. Jak Jaś zareaguje na nową sytuację, jak się odnajdzie w roli starszego brata. Pamiętam jak z jednym dzieckiem na początku miałam sajgon, a co dopiero z dwójeczką. Na razie tego nie mogę ogarnąć Choć mam nadzieję, że wszystko się pięknie ułoży i damy radę
Martuś, mój to raczej się nie boi pomarszczonego bobasa (pierwszy go trzymał na rękach po porodzie, a jaki był zapatrzony ) Ja nie wiem czemu teraz nie chce być. Już się zastanawiałam czy gdyby to był drugi syn to chciałby być przy porodzie. Wiem wiem, głupie, ale już się wszystkiego doszukuję No dziwne te chłopy, co poradzić
Doris, ściskam!! I przesyłam łopatę do zakopania dołka
A wiecie, ja to się najbardziej boję jak ogarnę sytuację z dwójką dzieci. Jak Jaś zareaguje na nową sytuację, jak się odnajdzie w roli starszego brata. Pamiętam jak z jednym dzieckiem na początku miałam sajgon, a co dopiero z dwójeczką. Na razie tego nie mogę ogarnąć Choć mam nadzieję, że wszystko się pięknie ułoży i damy radę
Martuś, mój to raczej się nie boi pomarszczonego bobasa (pierwszy go trzymał na rękach po porodzie, a jaki był zapatrzony ) Ja nie wiem czemu teraz nie chce być. Już się zastanawiałam czy gdyby to był drugi syn to chciałby być przy porodzie. Wiem wiem, głupie, ale już się wszystkiego doszukuję No dziwne te chłopy, co poradzić
Doris, ściskam!! I przesyłam łopatę do zakopania dołka
AESTIMA jak cudownie !! Jesteście w domu cali i zdrowi Tak wspaniale !! Zazdroszcze strasznie ii życzę powodzenia w regulacji laktacji Mały sie nauczy W końcu to facet a oni cyce lubią A jak ten cyc daje jeszcze jeśc to napewno się nauczy A w końcu to troszkę nowa sytuacja dla was obojga GRATULUJĘ Mamui, Tatusiowi I Mieszkowi
tusenfryd18
Fanka BB :)
Aestima śliczny maluszek,Ty wiesz ile tu zazdrośnic na forum a tylko jedna szczęsciara.;-)
widzę że cię nosi trasia:-) już ciężko w dwupaku:-)
A małż mój dziś wolne,i znowu biegaliśmy po sklepach ale fatalnie sie czułam dziś.
kupiłam sobie herbatkę z lisci malin, ciekawe czy to chociaż dobre będzie w smaku, bo jakoś nie wierzę, że zadziała
widzę że cię nosi trasia:-) już ciężko w dwupaku:-)
A małż mój dziś wolne,i znowu biegaliśmy po sklepach ale fatalnie sie czułam dziś.
reklama
traschka
Mama Marysi
tusen hehe, lekarka mi zapowiedziała, że jak akcja nie rozpocznie się sama to z powodu mojego podwyższonego ciśnienia w dniu terminu pakuje mnie na oddział. Wolałabym więc aby żeby zaczęło się szybciej