reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Katamisz - kciukaski za Twoją wizytę :-)
Misia - daj znać co z Tobą?!?

Doda dzisiaj gra u nas na osiedlu i jednym uchem słychać, że koncert się jeszcze nie skończył. Ja też już uciekam. Film się skończył :-)
Dobrej i spokojnej nocki brzuszki.

reklama
No to mam strzały takie ze czuje jakbym zaraz miała się przekręcic, dusznosci, czarno przed oczami, bóle, skurcze i ten krzyż... masacra jakaś !! A później jet strzał ze spoko... i przez jakis czas juz mi dobrze względnie... Teraz spróbuję położyc się spac i mam nadziejkę ze zasnę,choc ten krzyż silnie stara się moje plany zniweczyc :(
Płakac mi się chce... nie mam siły już :( Naprawdę nie mam siły :( Z jednej strony chcialabym zeby Olcia posiedziała, jeszcze przynajmniej ten tydzień, zebym juz była w 38tyg, ale z drugiej strony ja już nie mam wcale siły... ten ciągły ból mnie wykańcza jestem nieprzytomna i wiecznie obolała z nikim się nie spotykam bo już nawet nie ma siły udawac ze wszystko w porządku :( Przepraszam ze tak jęczę dziewczyny, ale ja już na serio mam kryzys ciążowy i już nie daje sobie rady z tym co się dzieje we mnie i gdyby to tak kilka dni pobolało i spoko, a tu kurcze nie wiem już drugi tydzień leci a boli coraz bardziej... Jestem już w rozsypce :( Nawet męża nie mam ochoty bałamucic, bo tylko bym siedziała i płakała nad tą bezradnością :(
Przepraszam raz jeszcze, za marudzenie, bredzenie itp ale komu jak nie wam mogę się wygadac :(

Dogguś - nie martw się bidulko, wiem że jest ciężko, mnie pobolewa tak mocno dopiero od kilku dni i już jestem tym zmęczona a co dopiero 2 tygodnie cierpieć, rozumiem że nie jest Ci łatwo ale pomyśl o Olci, Ona ma tam też niewygodnie i ciasno ale już niedługo będzie Wam obu znacznie lepiej bo będziecie razem mogły się tulić do siebie całymi dniami i nocami, już sama końcóweczka przetrzymaj choć do tego 38 tygodnia no chyba że małej będzie chciało się szybciej mamusię zobaczyć :) myślami jestem z Tobą, zatrudnij swojego do masażu plecków, mam nadzieję że już tak boleć nie będzie mocno i zaśniesz spokojnie, tulę Cię i przesyłam buziaczki :*

Witam się z rana brzuszki! Wstałam już po 5 bo Jasiulek usnął już po 17 wczoraj i nie wstał na noc. Przynajmniej miałam troszkę odpoczynku. Teraz to nawet fajnie się wstaje o 5 rano bo juz słoneczko jest. Tak na marginesie to chyba miało dziś padać a zapowiada się piękny dzień :)

Jestem ciekawa co u MISI.Czy wytrzymała tę noc?
Doggi a jak u Ciebie?
Pozdrawiam Was dziewczynki mocno!

katamisz - rownież trzymam kciukasy za wizyte :-) fajnie ci ze tak wcześnie masz...ja dopiero na 19 więc pewnie wejde przed 20 :-) no i dziś pewnie oprócz badan usg to wymaz będzie a fe !! ;-)

cinamon - a ty spac nie możesz? ;-)

ja już dziś od 5 na nogach bo wszystko dalej mnie swędzi...matko jaka to mordęga żeby nogi ogolić pod prysznicem...myślałam że zejde... od razu mi duszno i ciemno przed oczami...a na dodatek nie powinnam golić nóżek żeby nie dostać nowej alergi i podrażnienia...ale po prostu nie moge chodzić jak saskłacz :-) jeszcze się Beni zapląta przy wychodzeniu i co.. :-)

Ciekawe co u Misi :-)

No i ostatni egzamin zdałam więc mam troszke wolnego czasu...magister we wrześniu a póki co robię sobie cały tydzień laby od wszystkiego i biorę się za czytanie książek które mnie naprawde interesują :-) i za odkładanie na podyplomowe :-(

Ironia Katamisz to kciukaski za wasze wizyty!!!

Ironia to gratuluję zdanego egzaminu i życzę udanego wypoczynku z książką !!! I kto tu spać nie może co??

cinamon - bo jak pomyśle że miałabym leżeć i ciągle się hymrać i drapać to stwierdziłam że lepiej się wykąpać :-)

strasznie mnie męczy to nocne wstawanie żeby się nasmarowac pudrami na swędzenie...ponoć ma to minąć około 2 tygodnie po porodzie a męcze się z tym juz 3 tydzień ponad

Hej cinamon, ironia wpadłam się z Wami przywitać bo też już nie śpię:)
Mąż obudził mnie telefonem czy kupić świeże bułeczki.No baaa jak nie jak tak??:-)Pogoda we Wrocku zapowiada się bardzo słonecznie na dziś i oby tak było.

Ironia nic nie mów o goleniu...masakra.Ja wczoraj goliłam bikini i to dopiero był koszmar...po 20 minutach męczarni golenie nóg sobie odpuściłam już bo stwierdziłam ,że nie dam rady.Dzisiaj będe musiala nogi ogolić.:zawstydzona/y:
Gratki za zdanie egzaminu!!Pełen szacun za te zdane egzaminy w ciąży...ja to w ciąży mam mega odmóżdżenie i nic bym nie zdała...

Ciekawe co u misialiny...

czesc dziewczyny z ranca:) ja juz tez od 6 nie spie, teraz usypialam to mnie mama obudzila tel:wściekła/y: wiec wstaje cos porobie bo uaktywnil mi sie syndrom gniazdowy i wszedzie brud widze, do tego bede miala gosci w tym tyg z USA i sie strasznie denerwuje.
wczoraj z mezem wyladowalismy na pogotowiu bo bidak zjadl jablko i dosta silnej reakcji alergicznej, zaczelo go dusic i dzis bidak niemrawy ale poszedl do pracy:-(
ironia super ze egz za toba:-)
doggi juz tak niewiele zostalo, choc wiem ze ten czas ci sie dluzy strasznie to przeciez czas leci i juz niebawem wszystko co zle minie, lepetyna do gory
katamisz &&&&&&&&&&&za wizyte

reklama
hejka

ironia ja tez po prysznicu i goleniu na czuja,porażka,byleby się dostali do mnie,a a reszta mnie wali:-D
doggi narzekaj narzekaj,po to tu jesteśmy.ja np nie moge ponarzekać do D.,to wyżalę się tu...

tez jestem ciekawa co u dziewczyn...

idę małego szykowac do przedszkolaa potem za sprzątanko małe u mnie i u taty.

Do góry