reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zołza - w takim razie życzę aby synek przekręcił się główką w dół i już tak został aż do porodu :-) A co z Twoimi oczami? Jeśli Edgar będzie prawidłowo ułożony to będziesz migła rodzić SN?

Martuś - bravo - torba spakowana :-)!!!

reklama
łooo matko przespałam sie 2 godzinki a tu mega informacji!!!!! :szok:

Kciuki za szybkie i bezbolesne wyjście Mieszka, oby Karolina nie męczyła sie za bardzo &&&&&&&&&&&&&

Zołza aż sie wystraszyłam jak na początku czytałam o Was, ale dobrze, ze jest wszystko ok :-)

Agata fajnie, ze syn w domku a ty w dwupaku :-) widzisz a mówiłaś że do świąt, potem do majówki a dziś mamy 13-stego :-) to na kiedy wyznaczamy termin 1-go czerwca :-) pewnie też go pobijesz :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Mnie o dziwo ból głowy przeszedł, ale ulga..... a mały szaleje w brzuszku mamy sprawiając mi pomału niezłe boleści... ale takie słodkie :-)

Izunia, o tym zadecyduje lekarz, kiedy trafię juz na oddział. Mam skierowanie na cc, ale jeśli młody się ułoży główkowo, to najpewniej zbada mnie ich okulista i wtedy zadecydują. Chyba że trafię na lekarza, który po prostu weźmie mnie pod nóż ;-) Ale powiem Ci, że jest mi naprawdę wszystko jedno. Chcę tylko, żeby młody był zdrowy, nic więcej mnie nie interesuje :happy:

Mam skierowanie na cc, ale jeśli młody się ułoży główkowo, to najpewniej zbada mnie ich okulista i wtedy zadecydują. Chyba że trafię na lekarza, który po prostu weźmie mnie pod nóż ;-) Ale powiem Ci, że jest mi naprawdę wszystko jedno. Chcę tylko, żeby młody był zdrowy, nic więcej mnie nie interesuje :happy:

I mądrze prawisz maj dir !! Mnie też nie obchodzi czy bedzie sn czy cc byle olcia wyszla na swiat zdrowa i w pełni sił :)

Dzastina KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!

Jakoś nie mogę do tego łóżka trafic :/

reklama
Do góry