reklama
Misialina
Fanka BB :)
Hej Kochane! Ale tu wiadomości od rana...ja też wczoraj pisałam że za każdym razem jak wchodzę na forum to zastanawiam się która zaczyna rodzić...w takim razie życzę Aestimie i Mieszkowi szybkiego i w miare mało bolesnego porodu.
Jej dziewczyny aż mi ciśnienie podskoczyło że już się zaczęo...ciekawe kiedy mnie weźnie...brzuch boli strasznie, kłuje...jutro idę na impreze to może coś wytańcze
Jej dziewczyny aż mi ciśnienie podskoczyło że już się zaczęo...ciekawe kiedy mnie weźnie...brzuch boli strasznie, kłuje...jutro idę na impreze to może coś wytańcze
Ja nie mogę... Aestimie prawie się nic nie działo, czasem coś tylkoo źle się poczuła zmęczona ale ogólnie spoko loko looz i spontan !! I tu już poród... a ja... mi wiecznie coś nie tak, skurcze mam codziennie a rodzic się mała ani myśli !! !! !! Jak mnie przeciągnie do 10 czerwca to sie pogniewamy No chyba, że mi przestanie dokuczac wtedy spoko loko
Dzastina222
Czekam..
Fajna date sobie Mieszko wybrał żeby przyjść na świat... 13-tego w piątek
Ale trzymamay kciukasy...
Ale trzymamay kciukasy...
justynka1
Mamusia Antoniusia
witajcie.widzę,że coś się z Aestimą dzieje,muszę skoczyc na smsowy...
ja wolę sama osobiście licytować,bo wiem jaka jest kwota na bierząco i czy mogę dać więcej czy nie i zawsze w ostatnich sek to robimy.
ja sama zrezygnowałam jak przekroczyło 100zł,bo zamierzam kupić do 100złWitam się i ja!
Justynko to sprzedawca faktycznie śmiesznie postąpił dając zakończenie aukcji na noc. Wydawać by się mogło że nikt nie będzie licytował. Szkoda że się nie udało! Ale może następnym razem!
ja jutro się do W-wy do ZOO wybieram,ale nie wiem jak dojadę,brzuch mnie boli jak długo jadę.DZis chcielismy sie wybrac do zoo, ale zobaczymy jak bedzie bo pogoda sie troche psuje i moze zacząc padac. M. sie zastanawia jak ja sie bede tam kulac, ale jakbym nie dała rady to najwyzej wybiore sobie jakąs ławeczke i bede sie relaksowac, a oni beda łazić:-).
Justynka a moze zamiast wstawac o takiej porze to aukcjonerem warto byłoby licytowac
ja wolę sama osobiście licytować,bo wiem jaka jest kwota na bierząco i czy mogę dać więcej czy nie i zawsze w ostatnich sek to robimy.
a ja tak naprawde sie zastanawialam nad imienniczka mojej coreczki ;-) Czy u niejk cos sie nie wykluje juz, taaaak pisala o tym plewieniu miedzy grzatkami ze sie przerazilam ;-) Ale nieeeeee, ona trzyma sie dzielnie co nie Misialinko ;-)
Nie wiem dlaczego tak o Tobie od rana wchodzac na BB myslalam...
Nie wiem dlaczego tak o Tobie od rana wchodzac na BB myslalam...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
ja tak myślałam, że po 10 maja się zacznie. I się zaczęło :-)
mam jakiedś dziwne kłucia dziś znowu, tak jakby od środka. Też tak macie???
mam jakiedś dziwne kłucia dziś znowu, tak jakby od środka. Też tak macie???
reklama
Doris .. klucia ale gdzie Mnie tak dziwnie jest w cipce ... mam wrazenie czasami ze mala palcem mi wiruje i otwor sobie robi juz takiemam dziwne klucia... szczegolnie na wieczor jak zmeczona jestem, w dzien nie