reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Martuś, ciśnienie rośnie, ja też jakiś taki niepokój czuję, że to już powoli coraz bliżej. Najlepsze jest to, że w pierwszej ciąży tak nie miałam, może dlatego że nie wiedziałam co mnie czeka ;)

Wczoraj wieczorem zapowiedziałam chłopu mojemu, że czeka nas pracowity weekend. On to chyba myśli, że ja wiecznie w ciąży chodzić będę i na wszystko jest czas :baffled: Na szczęście moja mama zaoferowała się, że wezmą Jasia na weekend do siebie, to przynajmniej robota pójdzie sprawniej. A więc w weekend akcja "ciuszki, łóżeczko, wózek, torba" :)

reklama
Misialina ty masz jeszcze czas, a co z naszym spotkaniem na porodówce? ;-)

Dziewczyny ale mnie głowa boli, myślicie że kawa pomoże czy wziąć coś ?
Normalnie rozwala mi łeb, chyba przez tą pogode.... buuuu

Hej brzuszki, ale adrenalinka od rana:)))

Aestima
- kciukasy za poród!!! Ale Ci fajnie że zaraz ucałujesz swojego Mieszka:)

Doris - ja też mam takie kłucia...

Kurcze a ja nic jeszcze nie czuję! żadnych dolegliwości, żadnego kłucia nic.
Kati może weź chociaż pół tabletki

Witajcie kochane,

No, nie powiem, blady strach na mnie padł jak przeczytałam o Aestimie - no ale przyszła pora na nas, lada dzień pewnie posypią się smsy z porodówek:tak:czy macie jakieś nowe informacje od Niej? Mokre oczy miałam jak czytałam informację od Doris
Aestima &&&&&&&&&&&&& za Ciebie i Mieszka
mamusia tulę Cię mocno, po deszczu zawsze przychodzi słońce i na pewno Wam się ułoży:tak:
Silva witaj - brakowało nam tu Ciebie:tak:
kati niezłe tempo sobie narzuciłaś...ja ograniczam się do jednej czynności dziennie;-)wczoraj na przykład zajęłam się tylko zmywarką - wypakowałam, zapakowałam i znów wypakowałam. Na więcej mi sił nie starczyło...na dziś zaplanowałam małe zakupy spożywcze bo lodówka pusta i odkurzanie. Ale nie wiem czy dam radę
Misia ja też czuję kłucie w kroku, mam nadzieję, że to szyjka pracuje
katamisz czarownica z Ciebie:-Dwywróżyłaś Aestimie poród!!!miłego spotkania dziewczyny!!
justynka podziwiam zacięcie, ja bym olała sprawę
marta no nie, następny nocny marek!!!ile godzin Wy śpicie???
cinamon a Ty co na martę piszesz jak sama w środku nocy wstajesz????jejku, skąd Wy macie siłę?

Dzieńdoberek :) Nadrobiłam wczorajszy dzionek i lecę na jakieś śniadanko:-)
Aestima trzymam kciuki, oby Wam szybko poszło:tak:

Ale zobaczcie że to już 3 chłopiec nam się rodzi! A gdzie jakaś dziewczynka????
Kurcze Zołza coś nie odpisuje ! Mam nadzieje że śpi albo nie słyszy telefonu!

cinamon nie smutaj ze ostatnia... kurcze dzidzia ma jeszcze czas :sorry2:

zolza proszona o porzadek, prosze nam tu sie "pokazac" :-D !!!!

reklama
Witajcie Brzuszki!!!! te spakowane i co się własnie rozpakowują;-)

Ja dzis polezałam do 9.30,teraz czytałam co u was i takie wiesci, że bedziemy witać małego człowieka:-)

...u nas dzis pochmurnie,w nocy padało..ale mnie jak co noc goraco i duszno...
piety mi dretwieja tak dziwnie i stopy jak baloniki z czego lewa mocniej:-(

Dzis w domku bede ogarniac dalej kącik malucha bo nie skonczyłam a sił ostatnio jakos juz brak...ciagle myslę, jkabym się czuła gdyby synuś był w tyg.takim jakim jest a nie te 3 tyg.do przodu:happy2:bo mi juz tak ciezko jakos:-(

Ide zrobic sniadanko i się ogarnąc...

Justynko
no to masz zapał, bo mnie zmobilizować do takiego wstania to nie ma silnych
Marta24 na spokojnie czekaj...aż dzidzia da Ci znak;-)
Aaga udanej wycieczki do zoooooooo:-)
Aestimko powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Icak -
Musze rozładować ten stres, ide zaszpachlować ścianę
laugh.gif
to dobre:-)każdy ma jakieś swoje metody;-)hihi
Katamisz super-to juz 38tc!!!gratuluje;-)ja w 38/39tc bede juz przystepowac do CC- bo on taki duzy więc relax ;-)

Dagamit
Ale fajnie! Ciekawe która następna
laugh.gif
nie stresujcie sie:cool2:....ja bede tez ale później

Misialina- uważaj na tej imprezie

Doris ja wczoraj czułam klucie takie co pare minut dokladnie jakby na srodku,w srodku brzuszka..ale wczesniej zjadłam kilka winogronek i myslałam,ze to moze od tego...a teraz juz zwatpiłam...:confused:
Kati83 mi lekarz mowil, ze jesli bol nie minie w ciagu 30min , czy gpodziny to nie ma co czekac bo sie nasili na wiekszy więc zobaczysz co i jak

Do góry