reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Doggi chyba dziś męża do roboty zagonię;-)a tak serio to im bliżej tym bardziej chcę w terminie urodzić, tak jak trasia - jeszcze te 2-3 tygodnie chciałabym poodpoczywać:tak:za tydzień mam jeszcze usg, trochę się zdziwiłam, no ale jak trzeba to trzeba. Myślałam, że to z 31 tygodnia to już ostatnie było

Oj, też bym chciała mieć jeszcze usg! ZObaczyć brzdąca, a przede wszystkim upewnić się co do pozycji... Prawie jestem pewna, że leży główkowo, ale na 100% nie mogę powiedzieć.

Doggi tez o tym slyszałam;-) widzisz jak to się mówi: sex jest dobry na wszystko :-)
zmykam dalej ogarniać kącik maluchowi i całą chatkę ..a później wizyta..obiadek już się piecze-by ni trzeba było stać w upale przy garach..Miłego Dnia dla Was kobietki , lecę robić farfalla017.gif...motylem jestem..chciałoby się rzec hihi :-)farfalla024.gifZobacz załącznik 353199

Poradźcie mi Kochane: zauważyłam ostatnio,że puchnie mi bardziej prawa noga niż lewa?? :-( Czym to jest spowodowane?? Wybieram się właśnie do sklepu i mogłabym zahaczyć o aptekę, bo jest po drodze. Jedna noga jak bania, a druga praktycznie normalna. Co jest grane??

A ja się tak podjarałam, że się dobrze czuje w miare dziś, że chyba pojade do jakiegos centrum handlowego a'la Plazka na jakis deserek lodowy z psiapsiłką :D Rozpusta musi byc !! Po porodzie skończy się, więc muszę wykorzystac możliwosc jedzenia ewryfing póki jest taka możliwośc :D

reklama
Do góry