reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

czesc larvunia:) dzieki, kciuki na pewno sie przydadza bo od dwoch dni snia mi sie zwiazane z tym koszmary- ze jakies traszne wyniki mi wychodza itp:-(

reklama
Dzień dobry! :-)

Ja już po kawusi, teraz raczę się soczkiem jabłkowo-miętowym zrobionym przez mojego Mężusia - mniam! :-)

Martuś, kciukasy!

cześć Larvunia, Marta, Zołza:-) i witam resztę śpioszkow :-)
Coś dziś reszta śpi jeszcze smacznie :-)
ja wstałam i zaraz będę się pakować, bo jedziemy nad jezioro i wracamy w niedzielę :-).
Wreszcie się najem karkówki z grilla i innych smakołyków.
Buziaki dla Was i życzę udanego weekendu

I jeszcze sprawa techniczna do Larvuni...:-)
Może by przy wątku smsowym napisać, "bez komentarzy"...tak dla przypomnienia, bo jest już ich parę tam, nawet jeden mój:zawstydzona/y: i można by je wykasować

czesc
komu kawy :confused2: ...ide wode wstawic...
jaaa,moja się skończyła i teraz biduję(tak jakbym nie mogła sobie kupić:-D)

witam moje panie.
Anti tak na mnie nakasłał wczoraj,że dzisiaj wstałam w zatkaną dziurką od nosa i pobolewającym gardłem:baffled:

cinamon marta &&&&&&&&&&&&&& za wizytę

doris ale ci zazdroszczę:rofl2:

Marta LArvunia Zołza Doris Witajcie!!!!!!
U mnie też nareszcie słoneczko. Lecę zaraz się wykąpać i gdzieś na 9 pójdę do przedszkola 3 domy dalej zapisać mojego Jasia.To chyba najlepsze rozwiązanie na czas mojego porodu. Mały będzie miał zajęcie a ja spokojnie będę mogła iść do szpitala. Jeśli mu się spodoba to będę go z wózeczkiem odprowadzać :-) Więc trzymajcie kciuki żeby miejsce było i żeby nam się spodobało !
Na 16 mam wizytę u gina i zastanawiam się co będzie dalej bo bakteria jest dalej mimo trzeciego antybiotyku. Mam nadzieje że nie szpital!

Doris bardzo się cieszę z Twojego wyjazdu! Nareszcie odpoczniesz! Najedz się dużo tych pyszności bo potem to wiadomo! Miłej zabawy kochana!

Zołzuniu twój K jest super!!!!!

Martusiu to ty ranny ptaszek jesteś !!!!! Ale przynajmniej mąż ma dobrze z tymi bułeczkami!
Larvuniu no to kawka!!!
Justynko Witaj! dziękuję za &

I jeszcze sprawa techniczna do Larvuni...:-)
Może by przy wątku smsowym napisać, "bez komentarzy"...tak dla przypomnienia, bo jest już ich parę tam, nawet jeden mój:zawstydzona/y: i można by je wykasować
zaraz zrobie tam porzadek ;-) Tylko takie sprawy kochana to piszcie na watku organizacyjnym, bo przyznam szczerze ze nie zqwsze czytam tutaj :zawstydzona/y: Ale za pare chwil porobie porzadek tam :tak:

reklama
Witam:-)

Ja dziś spałam jak zabita,normalnie tylko raz wstałam na siusiu:-)

Doris
ale Ci zazdroszczę tego jeziorka.Jedź i wypoczywaj i przywieź dużo energii dla nas.

Zołza gdzie sa tacy faceci jak Twój mąż?,szcześciaro.:tak:

Cinamon powodzenia w załatwieniu sprawy z przedszkolem.

Do góry